Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két napja feküdtem le a barátommal akkor vesztettem el a szüzességem és tegnap óta nagyon viszket a hüvelyem és piros is:S Mitől van ez? Lehet, hogy kidörzsölte vagy megsértette a pénisz?
Figyelt kérdés
Nagyon viszket de nem fáj:S Akkor vesztettem el a szüzességem. Segítsetek légyszi 18/L2009. jún. 30. 22:34
1/17 anonim válasza:
Szerintem vlmi gombat kaptal el...go doki....
2/17 A kérdező kommentje:
tuti?? pedig védekeztünk is....
2009. jún. 30. 22:36
3/17 anonim 

válasza:

sajnos a gomba olyan, hogy eleinte borzasztóan viszket, piros, aztán fáj, és folyás lesz, szokatlan színű, szagú.orvost neki!
4/17 anonim válasza:
Lehet nem voltál elég nedves,és kidörzsölte ,szerintem hüvelygyulladás.
Habár ha viszket... akkor lehet gomba. Próbáld meg canesten krémmel bekenni,hátha segít, de ha nem múlik el 2-3 nap alatt, akkor menj el dokihoz.
5/17 anonim 

válasza:

Vagy a gumira is allergiás lehetsz. Az is okoz hasonló tüneteket, de ezt akkor is doki állapíthatja meg, hoyg melyik
6/17 anonim 

válasza:

Krém a lóf.szt. Ne akard saját magad kúrálgatni, az nem hiába az orvos dolga.
Igen, valószínűleg valamilyen fertőzést / gombát kaptál, de az is lehetséges, hogy allergiás vagy az óvszerre.
Dokihoz menj el mindenképp.
7/17 anonim 

válasza:

szia !
nekem is volt ilyen!
és allergiás voltam a gumira és gyogyszerre kellett váltanom
8/17 A kérdező kommentje:
de anniyra ciki elmenni hogy lehet hogy gombás vagyok:S:S és olyan nem lehet h az óvszer vagy a tanga sértette meg ott a hüvely körül??:S mert ilyen melegbe izzadni meg stb....de hogy kaphattam el a gombát mikor védekeztünk??:S
2009. jún. 30. 22:51
9/17 A kérdező kommentje:
köszii
2009. jún. 30. 22:53
10/17 anonim 

válasza:

Pont azoktól is amiket felsoroltál. Meleg, sérülés bármitől előjöhet. Én 22 évesen kaptam gombát, inluenza után. Nehezen szántam rá magam hoyg elmenejek mert azelőtt nem voltma még én sem, de rendes volt a doki, és azóta már nyugodtabban járok hozzá. nem kell félned tőle.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!