Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudom annyira és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom annyira és olyan sokáig bekapni a barátom hímvesszőjét, mint a szexvideókban, szexfilmekben levő lányok?

Figyelt kérdés

A barátom nagyon szeretné ha úgy tudnám kielégíteni, hogy bekapom neki tövig a nemi szervét, és én nem is undorodom ettől a dologtól, de egyszerűen mikor bekapom kapar a torkom és hányingerem lesz, öklendezek...

De, nem értem, hogy a videókban meg egyéb máshol ha megnéztem ott nem is látom öklendezés nyomát...

Köszi nektek előre is, ha tudtok segítsetek valami jó tanáccsal :)

köszi

2009. jún. 30. 19:07
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%

hát én a videókban még öklendezést és hányást, be szem- bekönnyezést is látok, nem egy feldobó látvány. Addig vedd be a szádba így neked jó, ha nem tetszik neki, tolj le neki a torkán egy jó nagy kígyóuborkát.... :D

27/L

2009. jún. 30. 19:09
 2/27 anonim ***** válasza:
57%

Mindenki annyira vegye be, amíg neki kényelmes... a barátodnak nagy az igénye!!!

Fogadjon el így!!

2009. jún. 30. 19:11
 3/27 anonim ***** válasza:
70%
Úgy csináld ahogy Neked jól esik és ne a film alapján.
 4/27 A kérdező kommentje:

Oké, köszi csak azért is kérdezem, mert tényleg nagyon élvezi és kicsit el vagyok keseredve amikor nem sikerül neki így örömet okoznom...

Köszi, hogy írtál, a kígyóuborka pedig kéznél lesz :D ;)

5/27 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is, és teljes mértékben igazatok van...

csak addig ameddig nekem is jó. Köszi

2009. jún. 30. 19:12
 6/27 anonim ***** válasza:
85%

nem baj drágám próbálgatni lehet :) abban nincs semmi, de tényleg csak míg nem boázol a combjára :D

27/L újra

2009. jún. 30. 19:13
 7/27 A kérdező kommentje:

hehe :)

Köszi L/27 :)

Az nem lenne kellemes... sem nekem sem neki...

2009. jún. 30. 19:16
 8/27 anonim ***** válasza:
78%
Azok a csajok a filmekben már annyit "gyakoroltak", h ún. MÉLYTOROK alakult ki náluk...ez sok gyakorlást igényel (állítólag), de nem lehetetlen. Gondolom, mindig egyre lejjebb és lejjebb merészkednek...:)csak egy tipp, én sem tudom megcsinálni:):):)
2009. jún. 30. 19:16
 9/27 A kérdező kommentje:

Köszi amit írtál :)

Hát... igen mélytorkuk van az fix!!!

Remélem egyszer sikerrel járok...

köszi

2009. jún. 30. 19:17
 10/27 anonim ***** válasza:
az uccsó vok, 21/L:)
2009. jún. 30. 19:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!