Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom annyira és olyan sokáig bekapni a barátom hímvesszőjét, mint a szexvideókban, szexfilmekben levő lányok?
A barátom nagyon szeretné ha úgy tudnám kielégíteni, hogy bekapom neki tövig a nemi szervét, és én nem is undorodom ettől a dologtól, de egyszerűen mikor bekapom kapar a torkom és hányingerem lesz, öklendezek...
De, nem értem, hogy a videókban meg egyéb máshol ha megnéztem ott nem is látom öklendezés nyomát...
Köszi nektek előre is, ha tudtok segítsetek valami jó tanáccsal :)
köszi

hát én a videókban még öklendezést és hányást, be szem- bekönnyezést is látok, nem egy feldobó látvány. Addig vedd be a szádba így neked jó, ha nem tetszik neki, tolj le neki a torkán egy jó nagy kígyóuborkát.... :D
27/L

Mindenki annyira vegye be, amíg neki kényelmes... a barátodnak nagy az igénye!!!
Fogadjon el így!!

Oké, köszi csak azért is kérdezem, mert tényleg nagyon élvezi és kicsit el vagyok keseredve amikor nem sikerül neki így örömet okoznom...
Köszi, hogy írtál, a kígyóuborka pedig kéznél lesz :D ;)
Köszi nektek is, és teljes mértékben igazatok van...
csak addig ameddig nekem is jó. Köszi

nem baj drágám próbálgatni lehet :) abban nincs semmi, de tényleg csak míg nem boázol a combjára :D
27/L újra
hehe :)
Köszi L/27 :)
Az nem lenne kellemes... sem nekem sem neki...

Köszi amit írtál :)
Hát... igen mélytorkuk van az fix!!!
Remélem egyszer sikerrel járok...
köszi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!