Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 16éves lány vagyok és nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16éves lány vagyok és nem szoktam maszturbálni. Ez baj?

Figyelt kérdés
Ha van barátom ha nincs én nem szoktam maszturbálni.Nem tudom miért, nem élvezem annyira mint ha a barátom csinálná.Igaz még nem élveztem el soha de nem bánom mert igy is izgalmas ha a barátom kényeztet.Én nem csinálok valamit jól?
2009. jún. 30. 12:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%

Azért baj, mert a szex és az orgazmus az egyik legélvezetesebb dolog az életben, ami kiegyensúlyozottá, boldoggá, egészebbé, magabiztossá, egészségesebbé tesz.

Orgazmus és orgazmus meg szex és szex között is van különbség, de aki azt mondja, hogy nem vágyik a szexre, annak még soha az életben nem volt része jó szexben.

2009. jún. 30. 15:22
 12/13 anonim ***** válasza:

senki se írta, hogy beteg vagy.De te legalább havonta szoktál.Orgazmus nélküli szex az olyan mintha egy süket vak moziba járna és azt mondaná. hogy nagyon élvezte, mert 2 óra hosszán át ült mint egy szobor de tök jó mert kényelmes a szék, van kukorica meg kóla és a barátjával volt aki megfogta a kezét.Élvezett?Mit? a mozit? azt biztos nem mert süket és vak, amiket meg élvezet azokat bárhol bármikor megoldható körülmények, de az nem élvezet csak neki.A barátja meg ő meg tényleg élvezte.Nagyon jó film, nagy képernyő, remek hangzás, az egész nagyon élethű és egyáltalán nem érdekelte a lány hisz nem azért ment óda, hogy a lánynak jó legyen.Sajnos a lány is átélhetné azt mert nem is vak és nem is süket csak be van kötve a szeme és be van dugva a füle és ha megszabadulna ezektől akkor esetleg rá jönne, hogy mi a különbség a kettő közötti mozizásban.és talán megtanulná élvezni így.Ha meg nem megy akkor felejtse el és maradjon otthon.Mert ami élvezete tud nyújtani amúgy a mozi és a barátja, hát az siralmas mert azt egyedül is megtudná oldani.De nem ő a fiúval is 0 van.így megérthető, hogy mért nem jár egyedül moziba mert akkor az neki lenne a nagy semmi.Mások persze már azt is élvezik ha egyedül mennek de inkább mindenki arra törekszik, hogy ketten mert akkor 100000-szer jobb.

Remélem elég érthető bár eltudom képzelni, hogy ez kínai lesz jobb is, hogy nem írtam többet

2009. júl. 1. 08:02
 13/13 anonim válasza:
Szerintem gáz...
2011. márc. 23. 22:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!