Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 16éves lány vagyok és nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16éves lány vagyok és nem szoktam maszturbálni. Ez baj?

Figyelt kérdés
Ha van barátom ha nincs én nem szoktam maszturbálni.Nem tudom miért, nem élvezem annyira mint ha a barátom csinálná.Igaz még nem élveztem el soha de nem bánom mert igy is izgalmas ha a barátom kényeztet.Én nem csinálok valamit jól?
2009. jún. 30. 12:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
nembaj, nem mindenki szokott
2009. jún. 30. 12:51
 2/13 anonim ***** válasza:
55%

Miért lenne baj?

Bár ha elélveznél,akkor rájönnél még jobban,hogy miért is jó ha a barátod kielégít vagy te saját magad :P Nagyon jó érzés,próbáld(pórábáljátok) ki:)

2009. jún. 30. 12:51
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
meg ha van barátod akkor minek kéne masztiznod? hisz nem szorulsz rá... ( első )
2009. jún. 30. 12:52
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Azért barát mellett is van,hogy nincs ott és jólesne.. :) (második)
2009. jún. 30. 12:54
 5/13 anonim ***** válasza:
42%

Elég nagy baj, hogy sok nő nem maszturbál.

Nem tudom milyen gyakran vagytok együtt a barátoddal, de az nincs rendben, hogy 14 éves korodig nem okoztál magadnak orgazmust.

2009. jún. 30. 12:56
 6/13 anonim ***** válasza:
25 vagyok én sem. De ha orgazmust akarsz ne csak szexelj a pasiddal!!!!Akarom mondani, kérd meg a barátod, hogy csak játszon a kezével bekötöd a szemét vagy a tiéd és egy jégkocka...brrrr...:)tegyél fel valami kedvenc zenét !Hagyd hogy remegjen a lábad, hogy kirázzon a hideg engedd el magad csak a mozdulatokra figyelj...
2009. jún. 30. 12:58
 7/13 Naga_Chevalier ***** válasza:
85%

Azért jó néha a vizuális hatás is.

(Bár ez a szembekötős jégkockás cucc jól hangzik)

Ha a barátod munkássága nem anyira jó mint a sajátod akkor abban )szerintem( csak egy baj lehet.

Az hogy nem tudja hogy mi a jó neked.

Ezen csak egyféleképpen lehet segíteni.

Ha megmondod neki hogy mit akarsz.

Még valszeg nem vagytok régóta együtt ezért van ez.

Tanitsad meg neki hogyan kell a ...-det használni.

Egy idő után bele fog jönni.

Jah.... és még valami : THÜRELEM!

2009. jún. 30. 13:08
 8/13 Naga_Chevalier ***** válasza:
68%

Mellesleg ha van barátod ha nincsen néha jó a maszturbálás.

Elvégre az nem ugyan az mit a valódi szex a társaddal.

Néha kell egy kis ez egy kis az.

2009. jún. 30. 13:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

lényegében nem lenne baj de azért mégis az.Ami késik az nem múlik.Nőknek csak másodlagos fontosság az élvezet, az elsődleges az, hogy megtanulják az orgazmust mint csiklóit és mint hüvelyit ami nagyon fontos.Hát igen a férfiaknak ezt nem kel tanulni, így ők nem is értik a nőket.ha van barátod szerintem akkor is kel egy nőnek.És azért nem élvezed mert még nem tapasztaltad ki magad.Nem tanultad még meg, hogy is kel és ezért nem élvezed, és úgy vagy vele akkor meg minek ha a barátom ott van.Az, hogy még nem élveztél el soha az nagyon szomorú, mint a lány de szerintem a fiúnak is.Azért nem bánod mert nem tudod, hogy milyen az igazi élvezet.

De nem csinálsz semmit rosszul csak annyit, hogy nem maszturbálsz és nem tanultad még meg az orgazmust.

2009. jún. 30. 13:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Miért baj az, ha valaki nem igényli? Én se nagyon igénylem 19 évesen, havonta egyszer-kétszer szoktam, pedig még pasi se nyúlt hozzám soha. Egyszerűen nem hiányzik. Most lehet mondani, hogy beteg vagyok, menjek nőgyógyászhoz, de szerintem nincs semmi bajom, ahogy a kérdezőnek sincs. Mindenkinek mások az igényei, valaki gyakrabban kívánja, valaki meg csak nagyon ritkán.
2009. jún. 30. 15:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!