Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én elmegyek prostizni, kell-e tartanom, hogy a futtató megjelenik?
Pfúúú, én nem nagyon értek hozzá, de szerintem igen.
Ez az egyetlen munkalehetőség? De legalább élveznéd?
Miért tartasz a futtatótól?
Neki csak jó, ha használod a lányait.
8:53-as válaszadónak: Te meg miről beszélsz?? Nem vágod, hogy nem prosti akar lenni, hanem prostihoz akar menni??
De hogy a krédésre is válaszoljak, nem kell tartanod tőle, persze ha már ilyen nőhöz mész, ne egy útszéli repedsarkú k*rvát szedj össze. Vannak nagyon igényes, fiatal nők lakáson. Keress rá a neten. Én tudok egy nagyon jó oldalt. Egyébként miért ne lehetne barátnőd?
09.06
Most őszintén, neked nem mindegy, hogy a kérdező mit csinál? Miért húztad fel magad ezen ennyire. Tény, igénytelenek az út szélén ácsorgó lányok, de mégis van rájuk kereslet. És nehogy azt hidd, hogy csak a csoró, igénytelen pasik szedik fel őket. Olyan emberek járnak hozzájuk, akikről az életben nem gondolnád. Ha a kérdező úgy gondolja csak így juthat nőhöz hát tegye, nyilván semmi önbizalma, azért hiszi, hogy csak ilyen lányokkal tud összejönni.
09:07
Szerény véleményem szerint a kérdé nem volt egyértelmű. :P Gondolom csak olyanoknak, akik bennfenntesek. ...
De így már érthető, hajrá! Barátnő úgysem akad, ha direkt keressük. Egyszer majd szembejön, addig meg nem szégyen k*vázni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!