Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha én elmegyek prostizni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én elmegyek prostizni, kell-e tartanom, hogy a futtató megjelenik?

Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 08:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%

Pfúúú, én nem nagyon értek hozzá, de szerintem igen.

Ez az egyetlen munkalehetőség? De legalább élveznéd?

2009. jún. 30. 08:53
 2/15 A kérdező kommentje:
Ha már az életben nem lehet barátnőm, akkor az érzést valamivel pótolni kell. Én ezt így gondolom.
2009. jún. 30. 08:54
 3/15 anonim ***** válasza:
98%

Miért tartasz a futtatótól?

Neki csak jó, ha használod a lányait.

2009. jún. 30. 08:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ismerőseim közül kettőről biztosra tudom, hogy prostikhoz jár. Nem hallottam, hogy bármi probléma lett volna a futtatóval. Az elején kifizeted a nőt, aztán letudjátok a dolgot. A futtató csak akkor menne, ha nem akarsz fizetni, vagy más gond van.
2009. jún. 30. 09:01
 5/15 anonim ***** válasza:
18%
remélem igen és jól beveri az orrod,hogy eszedbe se jusson többet.igazi igénytelenek azok az útszélen álló retkek,meg azok is akik hozzájuk járnak.amúgy meg persze hogy ott van a környéken,különben hogy védené a "melósait"és szedné el minden kör után a lóvéjukat,hidd el hogy egyik sincs becsületkasszán
2009. jún. 30. 09:06
 6/15 anonim ***** válasza:
71%

8:53-as válaszadónak: Te meg miről beszélsz?? Nem vágod, hogy nem prosti akar lenni, hanem prostihoz akar menni??

De hogy a krédésre is válaszoljak, nem kell tartanod tőle, persze ha már ilyen nőhöz mész, ne egy útszéli repedsarkú k*rvát szedj össze. Vannak nagyon igényes, fiatal nők lakáson. Keress rá a neten. Én tudok egy nagyon jó oldalt. Egyébként miért ne lehetne barátnőd?

2009. jún. 30. 09:07
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
9:06-nak: Ne az útszéli repedtsarkúakra gondolj, mert azért a kínálat jóval szélesebb. Nagyon sok egyetemista csaj így szedi össze a tandíjat, így tartja el magát. 18-éves kortól lehet válogatni. Igényes és intelligens nők is vannak, tehát ne általánosíts. (Félreértés ne essék, nem járok hozzájuk, de még nem kizárt..:)
2009. jún. 30. 09:10
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

09.06

Most őszintén, neked nem mindegy, hogy a kérdező mit csinál? Miért húztad fel magad ezen ennyire. Tény, igénytelenek az út szélén ácsorgó lányok, de mégis van rájuk kereslet. És nehogy azt hidd, hogy csak a csoró, igénytelen pasik szedik fel őket. Olyan emberek járnak hozzájuk, akikről az életben nem gondolnád. Ha a kérdező úgy gondolja csak így juthat nőhöz hát tegye, nyilván semmi önbizalma, azért hiszi, hogy csak ilyen lányokkal tud összejönni.

2009. jún. 30. 09:16
 9/15 anonim ***** válasza:
67%

09:07

Szerény véleményem szerint a kérdé nem volt egyértelmű. :P Gondolom csak olyanoknak, akik bennfenntesek. ...

De így már érthető, hajrá! Barátnő úgysem akad, ha direkt keressük. Egyszer majd szembejön, addig meg nem szégyen k*vázni. :)

2009. jún. 30. 09:38
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
9:38: egyértelmű volt szerintem. Egy kis nyelvtan: na nő lenne, és ő akarna k*rva lenni, azt írta volna, hogy "elmegyek prostituáltnak", nem pedig azt hogy prostizni. Na de mindegy, nem is ez a lényeg.
2009. jún. 30. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!