26 lettem és szűz, ideje prostizni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 18:51
2/20 anonim válasza:
ne... gó disco szopass le 1 18 éves ribancot
3/20 anonim válasza:
Ne hülyülj már, csak nem egy prosti fogja elvenni a szüzességedet! Inkább legyél kicsit tökösebb és ismerkedj lányokkal. :)
4/20 anonim válasza:
Menjél, de számíts rá, hogy rászoksz a szexre, aztán ráköltheted a teljes fizetésed...
Sokkal értelmesebb, ha eleve szerzel erre a célra egy állandó csajt - barátnőt, vagy szexpartnert.
5/20 anonim válasza:
Ha eddig szűz voltál, akkor valszeg nem nézel ki túl jól, és az is maradsz, ha nem fizetsz érte. Szal én azt mondom, menj el! Egyébként meg egy bnő is viszi a pénzt, talán még anyagilag is jobban járnál.
6/20 anonim válasza:
Ha prostizol, akkor nem a szexre szoksz rá,(max elkapsz vmit :S) mert az csak dugás lesz, egy idő után megunod...Viszont próbálj meg nyitottabb lenni és lazább, a csajok azt csípik, és ha a szöveged megvan, akkor mind1, hogy nem vagy egy adonisz.:)
7/20 anonim válasza:
sztem menj el, de ugyanakkor, [link]
innen olvass el mindent utána, segít főleg előbb az első mezőből
9/20 anonim válasza:
szerintem nincs értelme, érzelmileg nagyon össze fog zavarni, elélvezni meg így is el tudsz. neten szedj fel valami dagadt csajt
10/20 anonim válasza:
Utolsó: csúnya férfi a csúnya nőknek se kell, szal ez is esélytelen sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!