Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hmm a bimbók nélkül nehéz rá válaszolni, de ez egy közepes cici lehet. Az a baj tudod, hogy ez elég összetett dolog. Számít a mellbimbó mérete, a bimbóudvar mérete, a mell mérete, az elhelyezkedése, az hogy hogy tartja magát. Erről én így azt mondom oké jó! Persze így jól néz ki. De ha mutatsz róla egy olyat amin nincs felpolcolva és összenyomva akkor megmondom neked a tutit. Egyébként nem a nagy mell a nyerő, hanem a szép! Én annyira nem szeretem a kifejezetten nagy melleket.
P87
"közé csapnám a lompost" ezen milyet röhögtem...
:D
amúgy sztem túl nagy.

Na köszönöm a lepontozást, de nekem akkor is nagynak tűnik. Lehet, hogy igazából nem az de nekem úgy tűnik és a képről mondtam véleményt.
De szerintem is kellene látni többet belőle mert ez alapján nem tudunk teljes véleményt alkotni. Amúgy szerintem csini, biztos nincs vele baj.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!