Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem zavar szex közben a "borosta"?
Abszolút nem zavaró szerintem. Rendben, hogy nem olyan esztétikus, de nem zavaró. Szóval ne foglalkozz vele, ezenkívül az ember ha szereti a párját (már pedig szereti), akkor nem tök mindegy a borosta?!
F/21
Az első hozzászóló vagyok. Ahogy írtam abszolút nem zavaró, nem szúr, és ha szúrna sem törődnénk vele. A legfontosabb hogy a másiknak jó legyen! Erről szól az egész, hogy a másiknak örömet okozzunk.
Jobban zavar speciel, ami az arcunkon van, és lusták vagyunk leborotválni :)
F/21
én már kérdeztem a baáromtól és azt mondta h nem zavarja tudja h nem lehet minden nap.ő sem naponta borotválja az arcát :D.
én am úgy 2-3 naponta borotválom magam ott lent.próbáltam már epilálni de begyulladtak a szőrtüszők és nem múlt el kb 1 hétig sem.a lábam is piros akk de az pár órán belül elmúlik.meg hát úgy őszintén fájt is nagyon-nagyon.
16/L
én mindig leszedem mielőtt sor kerülne RÁ
mert sztem így esztétikus higiénikus
küönben még saját magamat is zavarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!