Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fanször borosta szúrja a...

A fanször borosta szúrja a lányokat szex közben?

Figyelt kérdés
16 éves szüz srác vagyok, nemsokára itt lesz az elsö aktusom, és nem tudom milyennek kéne legyen a fanszörömnek. nemrég leborotváltam a fanszörömet viszont kényelmetlen, szúr, néha viszket. Nagyon sokan borotválják, ezért csodálkozom hogy zavarja e a nöket?!
2009. aug. 6. 23:57
 1/8 anonim ***** válasza:
nem ^^
2009. aug. 7. 01:24
 2/8 anonim ***** válasza:
eléggé zavaró tud lenni
2009. aug. 7. 05:47
 3/8 anonim ***** válasza:

első vagyok

hát én szex közben nem érzem

2009. aug. 7. 08:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne teljesen legyen csupasz, ne is szúros hanem inkább csak olyan hogy ne dzsumbújos.. :D vagy hogy kell írni... szóval ilyen "igazított" Bár,..ki hogy szereti..
2009. aug. 7. 10:03
 5/8 anonim ***** válasza:
engem szokott néha
2009. aug. 7. 10:22
 6/8 anonim ***** válasza:

megint első vagyok :D

mivel azt kérdezte,h. szex közben,a válasz NEM. engem nem,mert nem érzem

viszont más dolog közben :d ,ott már igen.Borotváld le előtte és kész.Ha kicsit borostás lesz,aznembaj,de dzsungel ne legyen :Đ

2009. aug. 7. 12:30
 7/8 anonim ***** válasza:

az h neked most szúr, meg viszket meg minden bajod van, az eléőbbutóbb elmúlik, hozzá kell szoknod. borotva után kend be vmivel. egy idő után már nemlesz kellemetlen.

szex közben amúgy engem sosem zavar ha borostás a pasi fanszőre.

2009. aug. 7. 15:17
 8/8 A kérdező kommentje:
okés, köszi.
2009. aug. 8. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!