Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy általában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy általában a férfiak többségének reggel vagy amikor felkelnek, akkor merev a péniszük?

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 19:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Még mindig a 20:11-es.Te kérdeztél,én válaszoltam.Hátha gondolkodásra és olvasásra serkentelek.A neten nagyon jó cikkeket találni a férfiakról, és működésükről.Hidd el,hasznodra válik.És a nőkről is találsz.Használd a keresőket.
2009. jún. 29. 22:29
 12/18 anonim ***** válasza:

Akkor érdekesen olvashattál utána, mert nem a hólyag miatt van, köze nincs hozzá. Akkor most ha egy fiúnak hugyozni kell, egyből feláll neki? Hát.. érdekes.

Azért van, mert az alvás utolsó fázisa REM (Rapid Eye Movement) során elég sok erekciójuk szokott lenni (átlag 25, de életkortól is függ). És ennek az utóhatása.

16L

2009. jún. 29. 23:32
 13/18 anonim ***** válasza:
figyeled hogy vágja a dolgot a kislány? :D
2009. jún. 30. 00:03
 14/18 anonim válasza:
az alvás utolsó fázisa során elég sok erekciom szokott lenni? ezt, hogy képzeljem el, feláll összemegy,feláll..és ez 25*, mi az istenről beszélsz kitanultka b+.:(:(
2009. jún. 30. 01:12
 15/18 anonim ***** válasza:

23:32-nek igaza van, de nem csak az utolsó fázis során...hanem asz egy éjszaka alatt zajlik le... a REM alatti az ami megmarad akkoris amikor már felébredtünk. De igen úgy kell elképzelni, hogy kb 20-25 alkalommal feláll és lehervad a szerszám.

P87

2009. jún. 30. 10:26
 16/18 anonim ***** válasza:

Na ennyi, köszönöm. Őt azért ne kislányozd le :D

Én úgy tanultam, hogy REM alatt van 25, de rendben, majd utánanézek.

Amúgy a kislány orvosira készül..

16L

2009. júl. 1. 01:01
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2009. júl. 1. 22:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Mert a teli húgyhólyag ingerli. A viccesebb pedig az, hogy álló brével nem lehet hugyozni...
2009. júl. 20. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!