Férfiak: hónalj gyanta vagy minden reggel borotva?
Férfi társaimtól kérdezem, hogy mit tesznek hónaljuk simává és puhává tételéért? :)
Havonta gyantáztatjátok, vagy naponta-kétnaponta borotváljátok?
ha borotvalod megfog erosodni tomorebb lesz es meggyakrabban
kell szedjed +azutan gyantaztatas orbitalisan faj
gyantazas tobbet tart kb 2-3 hetet
viszont ha vegleg megakarsz szabadulni tole lezereltesd ki csak az kurwa drga es mintmondjak elegge fajdalmas...
sztem gyantaztasd
(L/17)
Hülyeség, hogy erősödik, ez nem igaz! (azért tűnhet erősebbnek, mert a kis borosta durvább, mint a hosszabb szőr). Nő létemre nálam az 1-2 nap a minimum!
Neked szerintem ahogy jól esik, gyanta elég körülményes, javaslom próbáld ki az epilátort is :)
Lenézem azt, aki lenézi azt a férfit, aki nem borotválja a hónalját... :D
"Sima és puha hónalj" -ahogy a nyitóban szerepel... hát ez minden csak nem férfias szerintem. A férfi nemi jegyek közé tartozik az erősebb testszőrzet. De látom a világ oda tart, hogy ami 10 éve még a melegek megjelenéséhez tartozott, az ma már kezd elvárás lenni mindenkitől. "Igényesség" címén... Kíváncsi vagyok mikor jelennek meg az első kérdések itt hogy "Fiúk ti milyen rúzst használtok?" meg pl hogy "Férfitársaimtól kérdezném, hol szoktatok műkörmöt csináltatni".... Sajnos ide mutat a tendencia....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!