Borotva után gyanta. Most mit tegyek?
Nem tehetsz mást, borotváld le.
A gyantacsík (hideggyanta, amit a kezed közt melegítesz fel) egy nagy lófütty. Semmit se ér. Ráadásul nem lehet egymás után többször végigtépkedni vele ugyanazt a felületet.
Borotválás után kend be a lábad kamillás, bőrnyugtató krémmel, testápolóval. Esetleg kammilateás vízbe mártasz egy kendőt, és azzal borogatod picit.
Így estére esélyes, hogy elmúlik.
Mindenesetre én a helyedben azért körbenéznék, hogy milyen hosszú nadrágom van. :)
Szerintem kérd meg egyik bnődet vagy anyukádat,hogy segítsen a gyantázásba,lehet,hogy csak azért nem segít a gyanta,mert rosszul csinálod.
Ha nincs ilyen lehetőséged és van otthon epilátorod próbáld meg azzal leszedni.Ha semmisem segít akkor sajnos marad a borotva..
Most már gondolom megoldottad vhogy :)
Amúgy gyantázás és epilálás után 1 napig számítani lehet piros pöttyökre, szóval azt sosem szabad egy alkalom előtt, arra jó a borotva (végszükség esetén).
Én egyszer fazongyantával szívtam meg így, az után meg ráadásul meg meg is szokott duzzadni a bőr, gondolhatjátok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!