Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Két napja szeretkeztem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két napja szeretkeztem a párommal análisan. És történt egy kellemetlen dolog. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nagyon jó volt,el tudtam lazulni,és nagyon élveztem.De a végén kakis volt a lepedQ.Nagyon rosszul éreztem magam utána.Egyébként mindig szoktam ott is tisztálkodni.Most nem tudom miért lehetett ez.Nem tette szóvá a párom,de fogalmam sincs mit gondolhat magában.Megkérdezni nem merem tQle,mert kicsit szégyenlem magam.Veletek elQfordult már ilyen?Ha igen,hogy reagáltatok utána?
2009. jún. 28. 20:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
82%
Amikor a vaginálisan szexeltek, akkor meg lucskos lesz minden, azért nem szégyelled magadat, mert az már tök normális. Legalább nem kell activiát enned ahhoz, hogy rendben legyen a beled.
2009. jún. 28. 21:49
 22/29 anonim válasza:
89%
Szija, teljesen természetes dologrol van szo, velem ugyanez az eset torent egyebkent. Nagyon szeretem a parommal az analis szexet, es az utanaolvasasaim alapjan tudtam, h a popsiban a vegbelnel kb 15 cm-es szakaszon joforman sohasincsen amolyan barna dolog ( a vegbel termeszetes ontisztito mechanizmusanak koszonheton), de neha- neha elofordulhat, h ha nem uritettel rendesen vlmennyicske ott marad. Meg ugyebar, az a 15 cm-es szakasz nem olyan hu de hosszu :) Szoval, az en esetemre visszaterve: egyik alkalommal nagy remuletemre szinten megpillantottam a parommal a farkincajan azt bizonyos szint, es ugyanigy - nem esett rola szo, de mindketten tudtuk, hogy ott van. En nagyon szegyeltem magamat, mert azelott sosem talakoztam ezzel a jelenseggel. Aztan ugy egy het utan hoztam fel neki, s o ugy nyilatkozott, h o egesz egyszeruen mindenestul akar engem, a testem,es annak reszeit is es ez aztan a vilag legtermeszetesebb dolga - amiben igaza is van, hiszen mindenki kakil XD :D Sajnos, manapság nagyon tabuizálva vannak ezek a dolgok,hiszen láthattad a rengeteg negatív hozzászólást, bezzeg Rómában egy egész szexkultusz épült rá. Azonban, ahogy a szexuológusok szokták mondani: ha kellemetlenül érzed magad emiatt, és nem tudod legyőzni a szorongásodat, nyugodtan alkalmazz beöntést előtte. Bár abban az esetben sikosito használata bőven ajánlott, mert eléggé szárít a víz. Van egy nagyon jó linkem ezzel kapcsolatban, ha érdekel, előkeresem Neked. Sok sikert :)
2009. jún. 28. 21:52
 23/29 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszodat 21:52es. Ez van és kész. Ha jó jó,és ha mindketten akarjuk,akkor el kell fogadnunk,hogy néha akadnak ilyen "balesetek".
2009. jún. 28. 21:57
 24/29 anonim ***** válasza:
91%
Nem bántásként írom, csak saját véleményként, hogy mivel én még vécézni sem merek ha a párom a közelemben van, így aztán ha ilyen "baleset" történne, én valószínűleg elsüllyednék szégyenemben. Szerencsére egyikünk sem vágyik az anális szexre.
2009. jún. 28. 22:05
 25/29 anonim ***** válasza:
85%

Kiemelném, hogy nem a popsitörlővel van bajom, hanem azzal, hogy vaginális szeretkezés előtt CSUPÁN ezzel tisztítjátok meg párod péniszét. Márpedig az anális után olyan baktériumok maradhatnak rajta, ami ha a hüvelyedbe kerül, akkor ... Éppen pár napja olvastam interneten, egy szexuális témákkal foglalkozó oldalon.

[link]

[link]

Most nem tudom melyikben van de egyikben említi az író, hogy anális szeretkezés után még alapos tisztálkodás után is kerüljük a vaginális behatolást.

Egyébként ezen az oldalon elég jól leírnak mindent, érdemes itt tájékozódni, én rengeteg érdekes olvasnivalót találtam már itt!

2009. jún. 29. 07:46
 26/29 anonim ***** válasza:
36%

anális szex szabályai...áhh,kész...

ha már a szex is szabályok szerint lesz,akkor vonulok kolostorba,veszek vibrátort...:D

de komolyan...amig mind2 félnek jo,addig mindenki azt csinál amit akar...ha ahhoz van kedvem,akkor egyszer ebbe,utána a másik,majd vissza az eredeti lyukba,és igy tovább...sose volt még semmi bajom,pedig nem tegnaptol nem vagyok szüz...

Kérdezőnek: ne hallgass a frigid ...-ra,garantálom,h párod nagyonis értékeli,h nem azon nyavalyogsz,h hát de az nem arra valo,hanem még tetszik is neked...az meg h ilyen is becsuszik,lényegtelen,attol ugyanugy fogja akarni,mint ahogy a pasik nagytöbbsége is (bár van aki hiába)

2009. jún. 29. 08:55
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát annyit még hozzá,hogy nyilván a párod szeret téged,és elfogadja, hogy ha oda teszi,akkor annak e a következménye.egyébként a mai világban...egyes emberek a szarós,hányós szexet élvezi.Ezt sosem fogom megérteni,szerintem gusztustalan.Ez kicsit most OFF volt de érted mire akarok kilyukadni. :) Szerintem nem kell felhoznod előtte, nyilván ha zavarja akkor vagy ő felhoza vagy pedig nem akarja többet!
2009. jún. 29. 15:42
 28/29 anonim ***** válasza:
78%
A 08.55-ösnek: A frigidség nem egyenlő azzal, hogy valaki nem próbálta még az anális szexet vagy nem akarja az anális szexet.
2009. jún. 29. 16:26
 29/29 anonim ***** válasza:
22%
16:26: igenis a pasik döntö többsége igényli az ilyesmit...max nem mondja mert tudja h ugyse menne bele a nő...és ennyiért nem ad fel egy kapcsolatot...de az igény meg van rá
2009. jún. 29. 16:59
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!