Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két napja szeretkeztem a párommal análisan. És történt egy kellemetlen dolog. Ti mit tennétek?

Úgy egészséges az anál ha csinálsz előtte beöntést...Egyébként itt az oldalon valaki azt írta hogy csinálták seggbe beöntés nélkül és a srác farka se lett olyan.Ha nincs olyan beöntéses cuccod(sexshopba lehet kapni)akkor vegyél vagy dujg fel mást és mosd ki.
Egyébként szerintem nem zavarta de ha neked ciki akkor tegyél érte.

20.25-ösnek írnám, hogy azért ezt nem kellene interneten reklámozni, hogy anális szeretkezés után egy egyszerű popsitörlővel való törlés után puncidba dugta a péniszét a barátod. Nem gondolsz arra, hogy ilyenkor mekkora a fertőzés veszélye?
visszatérve a kérdésre: nem hiszem hogy akkora baj lenne, hiszen ő is akarta az anális szeretkezést... ha neked semmi bajod vele, akkor nem hiszem hogy ilyen miatt bánkódnod kellene. Viszont én interneten olvastam, hogy anális szeretkezés előtt ajánlatos valamiféle beöntést adnod magadnak (csak azt ugye hogyan kell otthon???) és ott írták, hogy gyógyszertárakban erre elvileg vannak ilyen kis vízzel teli labdacsok. Vagy valami hasonló. Szerintem érdemes kipróbálni. Inkább, mint a kakis lepedő...

20:42-esnek: "úgy egészséges az anál...." - az anál sehogy sem egészséges.
a kérdésre meg, hát aki seggbe dugja a farkát, annak úgy kell. viselje a következményét.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!