Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Két napja szeretkeztem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két napja szeretkeztem a párommal análisan. És történt egy kellemetlen dolog. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Nagyon jó volt,el tudtam lazulni,és nagyon élveztem.De a végén kakis volt a lepedQ.Nagyon rosszul éreztem magam utána.Egyébként mindig szoktam ott is tisztálkodni.Most nem tudom miért lehetett ez.Nem tette szóvá a párom,de fogalmam sincs mit gondolhat magában.Megkérdezni nem merem tQle,mert kicsit szégyenlem magam.Veletek elQfordult már ilyen?Ha igen,hogy reagáltatok utána?
2009. jún. 28. 20:17
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
De az van,hogy Q sem hozza szóba,ott és akkor,és én sem,pedig mindketten tudjuk(vagyis látjuk).És ez miatt olyan fura.
2009. jún. 28. 20:34
 12/29 anonim ***** válasza:
39%
Akik nem értik mi a jó benne azoknak elmondom.A férfinak azért mert szűkebb a lyuk.Én is jártam már így de a páromat nem zavarta.Soha nem is beszéltünk erről mert cikinek éreztem.Azóta ha popsiba csináljuk akkor mindig én törlöm le neki ő meg utána megy mosakodni.
2009. jún. 28. 20:38
 13/29 anonim ***** válasza:
97%
Figyelj, ha tényle ennyire zavar beszélj vele mielőtt együtt lennétek. Mond el neki ,hogy téged egy picit zavar és kérdezd meg, hogy ő ezzel hogy van. Egyébként biztos vagyok benne, hogyha őt zavarná többet nem dugná oda.
2009. jún. 28. 20:38
 14/29 anonim ***** válasza:
64%

Úgy egészséges az anál ha csinálsz előtte beöntést...Egyébként itt az oldalon valaki azt írta hogy csinálták seggbe beöntés nélkül és a srác farka se lett olyan.Ha nincs olyan beöntéses cuccod(sexshopba lehet kapni)akkor vegyél vagy dujg fel mást és mosd ki.

Egyébként szerintem nem zavarta de ha neked ciki akkor tegyél érte.

2009. jún. 28. 20:42
 15/29 anonim ***** válasza:
87%

20.25-ösnek írnám, hogy azért ezt nem kellene interneten reklámozni, hogy anális szeretkezés után egy egyszerű popsitörlővel való törlés után puncidba dugta a péniszét a barátod. Nem gondolsz arra, hogy ilyenkor mekkora a fertőzés veszélye?

visszatérve a kérdésre: nem hiszem hogy akkora baj lenne, hiszen ő is akarta az anális szeretkezést... ha neked semmi bajod vele, akkor nem hiszem hogy ilyen miatt bánkódnod kellene. Viszont én interneten olvastam, hogy anális szeretkezés előtt ajánlatos valamiféle beöntést adnod magadnak (csak azt ugye hogyan kell otthon???) és ott írták, hogy gyógyszertárakban erre elvileg vannak ilyen kis vízzel teli labdacsok. Vagy valami hasonló. Szerintem érdemes kipróbálni. Inkább, mint a kakis lepedő...

16/29 A kérdező kommentje:
Igazad van,szerintem is.Ha zavarná többet nem csinálná.De szokta.Hát akkor ez ezzel jár...Sajna.
 17/29 anonim ***** válasza:
80%

20:42-esnek: "úgy egészséges az anál...." - az anál sehogy sem egészséges.

a kérdésre meg, hát aki seggbe dugja a farkát, annak úgy kell. viselje a következményét.

2009. jún. 28. 21:27
 18/29 anonim ***** válasza:
37%
20:42-esnek: popsitörlő ha egészséges egy ujszülöttnek,akkor nekem miért ne lenne az? évek óta azzal törölgetjük magunkat (persze utána fürdés,popsitörlő csak hogy ne összekenni mindent),és még sosem volt semmi baja egyikönknek sem...
2009. jún. 28. 21:35
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
akinek az anális szex bejön az az esetleges "baleseteket" kellemetlen szitukat is fogadja el és ne neheztelje a lányra. gondolom nem te erőltetted rá...
2009. jún. 28. 21:36
 20/29 A kérdező kommentje:
Nem,nem én eröltettem.Igazából mindig Q akarja.Nekem meg mikor milyen kedvem van.
2009. jún. 28. 21:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!