Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori fiúknál,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori fiúknál, hogy többször is elélveznek egy aktus alatt?

Figyelt kérdés
a barátom, amikor először együtt voltunk kétszer ment el, ami számomra hízelgő, de kíváncsi vagyok, hogy vannak olyan srácok, akik ilyen "típusúak", hogy képesek rá, és vannak akik nem, vagy ezt kifejezetten én váltottam ki belőle?
2009. jún. 28. 15:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
ha nagyon be vagyok indulva ez alap :)
2009. jún. 28. 16:04
 12/22 anonim ***** válasza:
Igen ilyen van,bár az én párom nem tartozik ebbe a kategóriába:(.Elment,nem vette ki, folytatta a ki-be huzogatást és gyorsan jött a köv.merevedés! Főként akkor fordul elő ha még fiatal a srác,esetleg kezdő(bár akkor meg jó a technikája :D )...
2009. jún. 28. 16:30
 13/22 anonim ***** válasza:
Hali én egy fiú vagyok, nekem mindig sikerül egy dolog feltételével, ha tényleg jó a nő /testileg, meg az ágyban is/. Nekem ez volt, hogy 4X ment. Na azt a megömlés nélküli dolgot gyorsan megtanulom.. :D:D:D
2009. jún. 28. 16:41
 14/22 anonim válasza:

15:48-asnak Sajnállom, hogy neked ennyi a szex.

Többször is élvezhet el egy pasi aktus során, de ez a nőkre is igaz

2009. jún. 28. 17:10
 15/22 anonim ***** válasza:
nem tudom, én nem tapasztaltam mert csak egyszer szoktam elélvezni.
2009. jún. 28. 17:15
 16/22 anonim ***** válasza:

S.

Ez eléggé durván érdekes:) Soha nem hallottam még ilyenről:O

De mondjuk ez óvszerrel való védekezéskor nem jön be:) Mert gondolom ez vmi olyasmi lehet hogy rendesen elmegy na most akkor elvileg ernyedt állapotba kerül és utána rövid időn belül beindul de akkoris kell gumit cserélni:) Vagy rosszul képzeltem el a dolgot?:D

De a másik ha nem jön cucc bár erről elképzelésem sincs hogy hogy csinálják:D

Na jó tanácstalan vagyok:D Tátva maradt a szám :D Nemértem:)

pus

2009. júl. 11. 11:14
 17/22 anonim válasza:

Az a "magomles nelkuli dolog" a taoistakra volt jellemzo.Ok azt vallottak, h a spricceles energiapazarlas.Magomleskor a ferfi(yang) nagy mennyisegu energiatol szabadul meg.Ok megakartak tartani ezt az energiat.Azt vallottak h jo a szeretkezesektol meghosszabbodik az eletuk. :) Muveszetet csinaltak ebbol,es koltoiesen irtak az ien temakban.

A nok voltak a tanitok, a ferfiak meg sexualisan tudatlanok voltak.Naluk az volt a fontos, h a no elelvezzen, es ez a ferfinek is nagyon jo erzes volt.Kitalaltak jonehany modszert a magomles szabalyozasara es a noi orgazmus eleresere.

Amikor nem eri el a ferfi az orgazmust, rendkivul fel van izgatva, nagyon sok energia van benne.A gatolassal az a gond, h ha nem tanulod helyesen meg, akkor a sperma bemehet a vesebe es szamos betegseg adodhat belole.Errol bovebben ebben a konyvben(foleg ferfiaknak, segit a magomles szabalyozas technikainak szabalyozasaban, valamint a noi orgazmus eleresere is szamos modszert mutat be, nem utolso sorban meg szamos poziciot is leir): Jolan Chang: A tao tanitása a szerelemrõl, szexrõl. Arany Lapok. 1990.

2009. júl. 11. 11:19
 18/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Páromnak is volt ilyen. Elment először gumiban,volt magömlése. Majd rögtön utána folytattam neki kézzel/szájjal és rövid időn belül elment mégegyszer és akkor is volt magömlése. :) Szal ha szerencsés, megtörténhet :)

2009. júl. 11. 11:51
 19/22 anonim ***** válasza:
Én is eltudok menni kétszer, de annyira nem nagy dolog.
2009. júl. 11. 11:59
 20/22 anonim ***** válasza:
én úgy vagyok, hogy elöször nagyon hamar elélvezzek.. spricc meg minden.. és aztán egy 2 perces csóksorozat után mikor megint áll akkor ismét berakom és akkor sokkal tovább bírom... sokszor nem tudok elmenni, és kézzel kell befejezzem:P
2009. júl. 11. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!