Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori fiúknál,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori fiúknál, hogy többször is elélveznek egy aktus alatt?

Figyelt kérdés
a barátom, amikor először együtt voltunk kétszer ment el, ami számomra hízelgő, de kíváncsi vagyok, hogy vannak olyan srácok, akik ilyen "típusúak", hogy képesek rá, és vannak akik nem, vagy ezt kifejezetten én váltottam ki belőle?
2009. jún. 28. 15:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%
őőő én ilyenről még nem hallottam szal énis kiváncsian várom a válaszokat...
2009. jún. 28. 15:33
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer? Hogy? Egyszer elélvezett de nem spriccelt? Vagy kétszer spricc? Vagy nem értem. Olyan már volt, hogy nem hagytuk abba annak ellenére se, de anélkül fura.
2009. jún. 28. 15:35
 3/22 A kérdező kommentje:
elég hamar elment és mivel először voltunk együtt, nem akarta abbahagyni, ezért folytatta, és utána mégegyszer elment
2009. jún. 28. 15:38
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

olyanról olvastam már hogy meg lehet tanulni pasiknak, hogy eléri az orgazmust de nincs magömlése, de ilyet még nem hallotam.. :) szerecsés pasid van

első

2009. jún. 28. 15:45
 5/22 anonim ***** válasza:
44%
Olyan nincs h egy aktus alatt ketszer elmegy...amikor elment akkor vege az aktusnak, megha nem is hagytatok abba es folytattatok tovabb..ugyh nagy marhasag, azt a pasik nem tudjak....
2009. jún. 28. 15:48
 6/22 anonim ***** válasza:
Tessék egy élő példa :) A magömlés nélküli orgazmus nem legenda, ilyet én is tudok, ez tanulható, és még csak nem is olyan nehéz. De nagyon jó :D:D Állítólag valaki több tucatot is el tud érni, nekem 3 a rekordom 1 menet alatt :D
2009. jún. 28. 15:49
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

elment elsőre és nem jött cuccos, és úgy folytatta, vagy elment jött cuccos és folytatta?

nekem is megy, hogy szünet nélkül tom folytatni, csak ez a dolog, h jötte belőle vmi, mert csaka válaszokban olvastam ezt a feltételezést, érdekes

és kivétel nélkül folytatta? vagy hogyan védekeztetek? csak ugy érdekelne:)

2009. jún. 28. 15:52
 8/22 A kérdező kommentje:
tablettát szedek, és volt magömlése és nem vette ki, hanem folytatta
2009. jún. 28. 15:53
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

előző vok, ugy oké, érthető(csak azért kérdeztem a védekezést, h nem-e lehetséges vmi bajforrás...:) )

és ez természetes dolog, ki hogyan birja ennyi az egész :)

2009. jún. 28. 15:57
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Természetesen elélvezhet többször is, pláne hogy először voltatok együtt!

Ez majd idővel elmúlik ahogy megszokjátok egymást.

Aztán majd örülhetsz annak is ha egyszer megkapod nem hogy egymás után többször is:)

2009. jún. 28. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!