Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy több mint fél éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy több mint fél éves kapcsolatom. Nem tudom, hogy szopjam le a barátomat, azt tudom hogy mit kellene tennem csak valahogy nem merem, ez ellen mit tehetek? Már lefeküdni viszont lefeküdtem vele 16/l

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 00:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

ezen át kell esni.

Először csak adj 1-2 puszit rá, majd nyelves puszit és utána majd látod a barátodon mit szeret(ne).

Sokszor állítólag jobb, mint a szex (az enyém mondta :))

ne fél tőle, nem harap, és te sem fogod megsérteni a fogaiddal. Alkalom pedig ott van, szex előtt, 69

2009. jún. 28. 00:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Vagyis hogyan elégítsd ki szájjal...ugye ezt akartad írni csak a másik rövidebb volt?:/

Nos...ha a lefekvést meg merted tenni,akkor ezt is megfogod előbb utóbb.És ha megteszed,akkor már tökmindegy,mert úgyis rá fogsz jönni mit-hogyan kell.Mondjuk szerintem a lefekvés is korai volt.Nem korból adódóan...

2009. jún. 28. 00:16
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

LOL sztem meg.. menj aludni ;D

ha nemtudod h kell neki állni akk bele se kezdj

2009. jún. 28. 00:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs jobb egy kiadós fellációnál,a pasimat órákig kényeztetem ily módon.

Csókold,nyalogasd,finoman harapdáld(ez utóbbit kezdők óvatosan csinálják,míg rá nem érzel a dologra.

Hülyeségen kívül,kicsit korai ez Neked.

39/L

2009. jún. 28. 00:17
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Ennyi mondanék: Szépen fokozatosan.

Eleinte csak puszilgatod. Később (akár napok múlva) már bekapod nyalogatod. Később még jobban bekapod és így tovább, közben fejlődsz és fejlődik a technikád. Semmi más nem kell hozzá csak gyakorlás és rutin, hidd el. :)

2009. jún. 28. 00:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
semmit,ha szereted,akkor kívánni fogod úgy is.elindulsz a melkhasán lefelé,a hasán át a lényegig és ráveted magad:)onnan már nincs visszaút, csak kiszúrnál szegénnyel,mert majd látni fogod rajta h mennyire szeretné.pláne hogy hallod,látod hogy mennyire élvezi a dolgot, abba se akarod hagyni :) 21/L
2009. jún. 28. 00:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

sztam nem vagy biztos magadban h jó lezsel-e és ugye, mint minden csaj, te is tökéletes akarsz ebben lenni...

írok pár tippet:

először izgasd jól fel, nyald az oldalát, combja belső felét stb..aztán ragadd meg a tagot és nyald ugy mind 2oldalát, mint egy fini fagyit lentről fel, jó alaposan..mikor már elég nyálas akkor tedd rá a tenyered és csinálj vele körkörös mozdulatot a péniszén. aztán csinálhatod azt is h fentről le és forditva a nyelved hegyével ingerled, csapdosod, mint 1 kis pillangó...aztán fújhatsz rá hideg levegőt(a nyáltol hidegnek ésrzi majd)majd lehelj rá melegen..ez ilyenkor élvezetes neki...majd vedd a szádba ameddig tudod és lentről felfelé ugy szívd 1kis, hogy közben picit forditgatod afejed jobbbra és balra...majd utolsó szakaszban mikor már jól begerjedt bevonod az 1ik kezed és azzal 1ütt fel le mozdulatot végzel hol erősebben hol gyengébben, hol lassabban hol gyorsabban...mikor már látod h közel jár, akkor a szabad kezét a hasa aljára helyezheted, és egy kis erőt fejthtsz ki arra, amitől általába erőteljesebben élvez...ha nem oylan kicsi a melled akkor közé is teheted a péniszt is huzogathatod kicsit..ezt szeretik!sok sikert..először félhomályban és miközben csinálod néha nézz a szamébe és adj ki diszkrét hangot h te is élvezed h örömet szerezhetsz neki..ezt biztos nagyra értékeli majd...

2009. jún. 28. 00:21
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Várj még vele ha nem mered. Majd változni fog. Persze ha nem is akarod az más, akkor ne csináld.
2009. jún. 28. 00:22
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen sokat segitettetek!
2009. jún. 29. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!