Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csiklómat mikor megnyomom akkor szúró fájdalmat érzek :S mitől?
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 16:53
1/8 A kérdező kommentje:
ja és szűz vagyok de a barátommal szoktunk pettingelni
2009. jún. 27. 16:56
3/8 anonim válasza:
Vágd le a körmödet :) Bocs, nem tudtam kihagyni...
4/8 anonim 

válasza:

A csiklódra ráhúzódik valamennyire egy kis bőr, ami védi. Valószínű a kettő közé "beszorult" némi váladék, ami egyébként teljesen normális. (Fehér színű, nem folyós, inkább szárazabb. Mirigyek termelik, elhalt hámsejtek is vannak benne. A kisajkak és a nagyajkak redőiben is ilyenek vannak.) Semmi más dolgod nincs, csak kicsit húzd hátrébb a bőrt és nedves törlőkendővel tisztítsd meg. Ha esetleg ezután is kellemetlenséget érzel, kend be Canestennel.
5/8 anonim 

válasza:

Lehet hogy semmi bajod, csak egyszerüen túlérzékeny a csiklód. én sem tudom megérinteni. ez egy veleszületett dolog.
6/8 anonim 

válasza:

nekem ilyen azután szokott lenni ha nagyon sokat maszturbálok és a végére már annyira érzékeny, hogy mintha tűkkel szúrkálnák, olyan érzésem van, ha hozzáérek...
7/8 anonim 

válasza:

Ülj egy székre, tedd fel a lábadat valahova és vedd szemügyre a lábad közét! Nekem ugyanis akkor szokott ilyen lenni, hogyha valamiért kireped ott a bőr. Nagyon kicsi, vékony repedés keletkezik, de nagyon erős fájdalmat érzek, ha bármi (akár bugyi) hozzáér. Elmúlik pár nap alatt, ha tényleg ez a gondod.
8/8 anonim 

válasza:

hát én hogyha felhúzom a bőrredőt felette akkor én sem tudom megérinteni, mert érzékeny..csak úgy hogyha rajta van még az a kis bőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!