Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, egy 15,5-16cm kerületű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy 15,5-16cm kerületű pénisz már ijesztő számotokra? Mi az a kerület ami a legjobb nektek?

Figyelt kérdés
(Tudom már sok 100 kérdés volt a hosszt illetően, ezért most foglalkozzunk egy kicsit a vastagsággal is....:)
2009. jún. 27. 13:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%

OFFFFFFFFFFFFFFFF:

Komolyan mondom ez szánalmas! Hogy egyeseknek csak ennyi eszük van?! Miért kell így "leugatni" a másikat?!

Ő feltett egy kérdést, de nem azt, hogy szerintetek mennyi az IQ-ja, meg, hogy agytröszt-e... Ha csak így, ezzel a stílussal tudtok válaszolni, akkor inkább ne tegyétek.

ON: Egyébként, szerintem jó az az 5cm. Viszont _nekem_ az a véleményem, hogy számít a méret. Volt már kicsivel "megáldott" barátom, és újból megjegyezném, hogy ez csak az én véleményem, szóval engem ő nem tudott kielégíteni, egyszerűen nem tudott kitölteni, nem volt jó érzés vele a szex. Olyan volt, mintha nem is lett volna bennem semmi.

A jelenlegi páromnak viszont nagy, és vastag van, ezért vele élvezet a szex. Végre teljesen kitölti a puncimat, és nem abból veszem észre, hogy vége a szexnek, hogy elalszik, vagy ehhez hasonló nevetséges dolgokból. .

2009. jún. 27. 21:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Látom sokan nincsenek tisztában egyes dolgokkal. Először is 15-16 centi kerületű faszt be sem bírnak kapni a csajok, mert olyan vastag, hogy szét kéne tépni az álkapcsukat, hogy beférjen a szájukba.

Másodszor pedig a szélesség nem egyenlő az átmérővel,ugyanis a pénisz keresztmetszete nem kör, hanem ovális. Tehát nem kell itt pível számolni, meg semmivel, egyszerűen vonalzóval megméred a szélességét oszt jóvan, vagy szalaggal körbeméred.

Nőknek ami a legjobb méret: hossz 16-17 centi, körbemérve 13-13,5 centi. Csak ők a 17 centisre azt hiszik, hogy 20, a 15-re meg hogy 17 centi,merthogy nem jó a szemmértékük, szóval fölösleges ilyen kérdéseket felteni akár hosszról, akár vastagságról.

2012. máj. 15. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!