Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy 15,5-16cm kerületű pénisz már ijesztő számotokra? Mi az a kerület ami a legjobb nektek?
Számomra az az ijesztő, hogy nem tudsz vagy nem akarsz átmérőt számolni, bármelyik is, nem jó. :)
És azt se szeretem ha méregeti valaki.
Tényleg nem tudsz kerületet számolni!!
Ha 6 cm az átmérő ,akkor 18,8 a kerület.
A 16 cm-s kerület és akkor már felfelé kerekítettünk,az csak 5 cm-s átmérő.
Hát köszönöm szépen az oltogatást, meg a k.rva értelmes, matematikai számításokat, (Ja és nem ugatok). Nem tudom honnan szedtétek ezt a sok baromságot, hogy ha a 6cm átmérő akkor 18,8 a kerület,(körnél lahet) de mi nem körről beszélgetünk b@zki, hanem inkább egy kicsit ovális alakzatról, vagy még nem láttatok ilyet vagy mi?
Normális válaszokat várok, nem azt, hogy sértegessenek, meg az agyi kapacitásomat becsméreljék, ezekkel csak magatokat égetitek, aki egy kicsit vágja miről beszélek tudja hogy nem hülyeséget beszélek.......
Ha olyan okos vagy gyere és mérd le nekem te.
Köszi a kommenteket:)
Engem az ijeszt el, hogy van olyan, aki képes megmérni..
De ha már megtetted, mindegy.
Szerintem ez az 5-6 cm (érdemes rajta összeveszni tényleg), teljesen korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!