Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy birnám tovább az ágyba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy birnám tovább az ágyba?

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem egy csajjal aki 3évvel időssebb nálam aki nemrég lépett ki egy kapcsolatból amibe elég aktív sexualis életet élt (ő mondta).

Én nem vagyok valami tapasztalt sex terén (4-5alkalom) és az is vagy 3-hónapja történt.

Kicsit félek ha sexre kerül a sor akkor csalódást okozok. Igazából arra lennék kíváncsi hogy milyen "trükkökkel" bírnám tovább?

2009. jún. 26. 21:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

csáó:)

én azt tanácsolom hogy mikor már érzed hogy elmennél vedd ki és pöcköld meg. ( hidd el ez nem hülyeség)

ettől érzéketlenné válik, kicsit kényeztesd orálisan és máris nyertél vele időt:)

sok sikert:)

2009. júl. 3. 18:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!