Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy birnám tovább az ágyba?
Nemrég megismerkedtem egy csajjal aki 3évvel időssebb nálam aki nemrég lépett ki egy kapcsolatból amibe elég aktív sexualis életet élt (ő mondta).
Én nem vagyok valami tapasztalt sex terén (4-5alkalom) és az is vagy 3-hónapja történt.
Kicsit félek ha sexre kerül a sor akkor csalódást okozok. Igazából arra lennék kíváncsi hogy milyen "trükkökkel" bírnám tovább?

5óra???? az már tud valamit.
De én hallottam valami gumit a Durex-től ami késlelteti...... van ilyen?
Vannak olyan pózok melyben jobban élvezi a csaj mint én?

h.lye kis sz@rfejű g.ci de szét b@sznám a szád ha itt lennél előttem.
csicska gyerek névtelenül könnyű pofázni.

Épp válaszolni akartam, amikor megláttam milyen mérhetetlenül primitív vagy. Komolyan, mi értelme a monitoron keresztüli f@szmutogatásnak, hogy így megvernélek meg úgy szájbarúgnálak. Meg ez a csicskázás... Könyörgöm, hagyjuk már meg a redves cigányoknak ezt a szlenget. Remélem ezt nem adod elő a barátnőd előtt egyszer sem, a helyében azonnal kiábrándulnék belőled... Amúgy meg ha jön egy negatív komment miért kell rá ilyen agresszíven azonnal ugranod? Fuss pár kört, lehet, hogy segítene...
Amúgy a válaszom: Állj meg. Ha úgy érzed, hogy közel a vég, akkor állj meg, nyugodj meg picit. Utána vedd ki, ha már nem fenyeget, hogy ettől is elélveznél. Kicsi petting, esetleg orál kényeztetés megnyugtatónak, és utána lehet folytatni. Szóval ez csakis azon múlik, hogy képes vagy-e megálljt parancsolni magadnak. Ameddig megy, addig fog tartani.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!