Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nah csajok egy igen érdekes kérdés nyugodtan mesélhetnétek nekem én egy kiváncsi fiu vagyok. Szoval milyen egy nöi orgazmus? És mennyi idö után érkezik meg? Az utolso kérdésem pedig, hogy elöször mikor jön a legelsö és milyen érzés?

Hát erre tényleg nehéz válaszolni!
5 perc???????????
Az mire elég jesszus!
15 perc biztos kell.
Milyen érzés?? Talán mint amikor iszol egy nagyon-nagyon finom bort és kis idő múlva érzed a hatását a lábadban, na ahoz tudnám hasonlítani aztán elkezd zsibadni a talpam ,lábfejem és végül semmit a világon semmit nem érezek csak zsongást. Na valahogy így tudnám megofalmazni.

A női orgazmus legkönnyebben felismerhető módja, mikor az izgalom során belső önkéntelen összehúzódások indulnak meg, amiket egyfajta váladékmegindulás követ, ejakuláció.
Nos, ilyenben életemben még csak egyszer volt részem.
Viszont nem gondolom, hogy orgazmusom nem volt azóta.
Én 3 féle orgazmust különböztetek meg: a fent említett egy ezek közül, az az, amitől pár napig el varázsolva az ember.
A másik egy érzelmi orgazmus: mikor valaki szerelmes, és úgy szeretkezik, akkor ha fizikailag nem is ér el a csúcsra is elérhet egy másfajta orgazmust.
A harmadik, mikor valakinek az érzékeny pontjait ingerlik, és egyszerre csak azt érzi, a levegő felforrósodik, és valami szétárad benne, amit még a lábujjai végében is érzékel, a feszültség távozik, és ez többnyire kimerültséggel ér véget.
Pasik szeretik, ha egy nő összehúzza az izmait szeretkezés közben:
én csak jelzem: jók az izmaim, meg tudom csinálni, de engem pl. kizökkent, ha ezt nem belső motiváció hatására teszem, hanem a kedvesem kérésére.
Ha korábban már olyan állapotba hozott a kedvesem, akkor van, hogy a végjátékra az 5 perc elég, de ezt úgyis látnod kell a barátnődön, ha nem látod rajta, akkor valamit még nem csinálsz jól.
De megtanulhatod te is elhúzni a végjátékot, azzal te is többet hozhatsz ki saját magadból is, ha nem mész el, mikor először érnél el a csúcsra, hanem leállítod előtte és többször futsz neki.
Ha meg ez nem megy neked, akkor csak segíts be kézzel, vagy orálisan a kedvesednek, és akkor már neki is elég lehet.
Habár már vagy 100 éves kérdés, de akkor is írok egy választ. :-)
Fiú vagyok.....
Szeretném eloszlatni a tévhitet avval kapcsolatban, hogy a férfi orgazmus eléréséig mindössze 5 perc lenne. Ennyi akkor van ha valaki nagyon siet, meg ha gyakorlatlan. Amúgy a férfinál (is?) minél tovább tart a maszturbáció annal nagyobb lesz a végén az élvezet is. Nekem általában ha van időm akkor kb. 15 és 30 perc között szokott lenni.
Amúgy kérdező; Jó nagy katyvasz amit leírtal a férfi maszturbációval kapcsolatban, már bocsánat....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!