Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nah csajok egy igen érdekes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nah csajok egy igen érdekes kérdés nyugodtan mesélhetnétek nekem én egy kiváncsi fiu vagyok. Szoval milyen egy nöi orgazmus? És mennyi idö után érkezik meg? Az utolso kérdésem pedig, hogy elöször mikor jön a legelsö és milyen érzés?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 19:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet csak úgy le írni!A pasiknál milyen az orgazmus ?Na ha erre válaszolsz meg próbálok én is irni neked ,hogy milyen a női orgazmus stb stb!:):)
2009. jún. 26. 19:58
 2/16 A kérdező kommentje:
hehe nah jolvan leirom valahogy XD hát olyan orgazmusos hehe, nah komolyan .. hm férfinál már az elején mingyárt orgazmus van néha nekem meg ha nem is áll és kivánom is percenként 3x kb..hát ami az orgazmust illeti meg hát olyan varázslatos gyengéd erövel teliti a férfit olyan felemelö hm..nagyon jo mikor elmegy a férfi meg hát apszolut magömlés után pár percig az ugy 5 lehet mig nem érez semmit se de felálithato ujra példa nekem le se lankad!,,na te jössz XD
2009. jún. 26. 20:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Heh :D én jövök de kedves vagy !:P Hát speciel nálam az orgazmus egy varázslatos dolog csak a páromra koncentrálok olyankor teljesen átadom magam az érzésnek!Az egész test megfeszül remeg minden porcikám áh ezt nem lehet csak úgy leirni!fenomenális élmény egy varászlatos érzés!Nem tudom neked le irni de ha meg fogalmazom igérem leirom csak a kedvedért !:)
2009. jún. 26. 20:15
 4/16 A kérdező kommentje:
hehe okés akkor irjad meg várni fogm kedves hihi amugy hány éves vagy? én 22 éves srác! .. ja és mikor jön az orgazmus ugy 5 perc kell?
2009. jún. 26. 20:29
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

De érdekes! Olvasva a férfi és a női leírást, nekem eszembe jutott valami, az orgazmus egy férfinél, ahogy leírod, az olyan mint a szerelem érzése egy lánynál, amit érezni szokott egy lány ha szerelmes ( mármint, hogy varázslatos gyengéd erő, felemelő érzés stb., a férfiaknál meg lehet, hogy olyan mint a nőknél az orgazmus, ha szerelmesek, elkezdenek remegni..stb.?

( bocsánat, ha butaságot írtam, csak tényleg ez jutott eszembe ezeket olvasva)

2009. jún. 26. 20:41
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
5 perc ?:) Nem ez nálunk szép lassan zajlik kb 10-15 perc még jön az első "igazi"orgazmus!Én 20éves vagyok amugy !:)
2009. jún. 26. 21:17
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ebből senki nem jön rá semmire hogy felemelő stb sablon...

Szerintem olyan lüktetős egy nagyon picit olyan mintha csiklandós lenne de nem olyan.

2009. jún. 26. 21:39
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert ebből,hogy lüktetős de mégse olyan ebből többre jönnek rá mi!?Nem azt kérdezte ,hogy mit csinál a pi...d amikor elélveztél !Sorry Te sem mondtál okosabbat :D
2009. jún. 26. 21:44
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A pénisz körüli izmok összehúzódnak, az egész megfeszül, és olyan merev, hogy az emeber úgy érzi, rögtön felrobban, és akkor fel is robban. Érzi ahogy a sperma végighalad a hímvesszőjén, remeg, a makk túlérzékennyé válik, a herék összehúzódnak kissé. Iszonyatosan jó érzés, ahhoz hasonlítanám, mint mikor egyre jobban, jobban és jobban akarsz valamit, és amikor a legjobban akarod, akkor kapod meg. Ilyesféleképp tudnám a férfi orgazmust leírni. 19/F
2009. jún. 26. 23:16
 10/16 anonim ***** válasza:
PS.: és utána az egész pénisz remeg, bizsereg, és önkéntelen rángások futnak végig az ember egész lágyékán. 23:16-os
2009. jún. 26. 23:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!