Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ma valami különlegeset szeretnénk csinálni a barátommal. Mit ajánlotok? L/19

Anál, mélytorok, sztriptíz, beöltözöl iskoláslánynak, tejszínhab, csokiszósz. Jégkocka a szájban. Kötözd ki. Kösd be a szemét. Hívd át egy havernődet is. Pózt azt inkább nem írtam, elvégre az majd úgyis adja magát, meg én még sosem tapasztaltam különleges pózt...de ha te tudsz, írd meg e-mailban.
P87

Esetleg Orálisan kielégítheted (ha van még olyan, akinek ez különlegesség).
Vagy ha Bátor vagy és ő is szeretné engedhetsz neki egy kis anális izgatást.
Az én csajom sajna ez utóbbiba nem hajlandó belemenni. :(
18/F

néhány válaszolónak: kedves fiukák.. dugjatok fel a seggetekbe valamit ami kb akkora mint a nemiszervetek.. majd meglátjátok miért nincs oda érte jópár lány.. (ez nem sértés, csak tudjátok meg ti is milyen érzés.. úgy nem megy ha csak az egyik félnek jó)
kérdezőnek: szerintem a szembekötős-kézkötözős cucc nagyon jó:D az én párom imádja.. és orálisan izgatom, de nem hagyom elélvezni, hirtelen abbahagyom, aztán a végén könyörög hogy elégítsem ki:D persze nem kínzom agyon, de nagyon élvezetes tud lenni..

fürödjetek együt:)
készíts kis kártyákat húzzatok belőle felváltva és azt csináljátok meg.pl:
-tejszínhabot nyalni innen-onnan:P
-masztizzni előtte/ő meg kiveri v vmi:D
meg egyéb ilyen kicsit különlegesebb dolgot írj rá:D
Bocsi,nekem most hirtelen ez a kettő jutott eszembe:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!