Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom már nem tartja vonzóna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom már nem tartja vonzónak magát. Mit tegyek még érte?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a problémám (problémánk), hogy a kedvesem mellrákos volt, és meggyógyult ugyan, de szexuálisan nem tartja többé vonzónak magát.(pedig iszonyatosan vonzó nő) Amikor szeretném kényeztetni, ellök magától, hogy ő most nem akarja, múlt héten egyik éjjel egy újabb sikertelen próbálkozás után beszélgettünk róla, és megnyugtattam, hogy nekem ő a legszebb nő a világon, és így is sokan irigyelnek engem, hogy ilyen szép feleségem van. De neki ez nem vigasz, pedig nagyon éreztetem vele, hogy most is nő attól, hogy volt ilyen betegsége. Nagyon odafigyelek rá, mindig vele vagyok amikor csak tudok, de nagyon letör, hogy mindig visszautasít. :-( Mit tudnék még tenni?

2009. jún. 26. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

szerintem, csinálj egy romantikus estét, gyergyával, rózsával, főzz egy jó vacsorát. Ezb iztos jól fog neki esni és ha megkérdezi mért csináltad mondd rá nyugodtan, hogy mert Szereted. Ezt nyugottan mond többször és bújj hozzá öleld át jó sokszor.

Ha ez nem elég akkor súgd a fülébe a romantikus vacsora után hogy kívánod:) Sok sikert!

2009. jún. 26. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sztem csak idő kell neki, hogy megnyugodjon, és elfogadja, ami történt. Te csak dícsérd ezután is, ahogy eddig tetted. MEg fog nyugodni, csak légy türelmes, és kitartó.
2009. jún. 26. 16:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: Romantikus vacsora mindig van, gyakran meglepem őt ilyenekkel mert imádja, csak mire odajutunk, hogy lekerül a felsője, és kényeztetném a nyakától lefelé is, akkor érzem, hogy szorong, és ha megkérdezem, hogy mi baj van, akkor azt kapom válasznak, hogy most ne. :-( 6 hónapja "gyógyult" meg. Azóta összesen kétszer volt szeretkezés. Nem csalnám őt meg, soha nem tennék ilyet, mert nagyon szeretem őt már 6 éve.
2009. jún. 26. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!