Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ébredt már valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ébredt már valaki spontán orgazmusra?

Figyelt kérdés

Azt hiszem nekem szokott lenni, de mégsem vagyok 100%-ban biztos benne. Mikor mondtam a férjemnek, hogy reggel néha arra ébredtem, hogy "jóóó":D volt, akkor csak nevetett, hogy de jó egyeseknek, és hogy sajnos ő nem tud így ébredni XD.

Annyira durván jó, és annyira élethűen érzem, hogy húú.

Az egyik kérdés kapcsán olvastam, hogy valaki azt írta, hogy az orgazmust nem lehet kivédeni, mert van akinek álmában is van.

Ezekszerint tényleg nem csak álom a reggeli kis élvezésem? Ti is ébredtetek már orgazmusra?

Azt elfelejtettem mondani, hogy akkor szokott ilyen előfordulni, amikor hiányom van.

2009. jún. 26. 12:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is gyakran elélvezek álmomban, ez is ugyanúgy orgazmus, nem csak álmodjuk. Az agyban játszódik le minden, olyan ez, mintha valami erotikus dologról fantáziálnál, és felizgulnál rá. Csak itt ha pl. erotikusat álmodom, sorozatban jönnek az izgató képek, míg végül el is élvezem tőle :) Nagyon jó érzés! Általában fel is riadok rá, és rendesen lüktet, ugyanúgy, mint maszturbálás / petting / szex után :)

És igen, a fiúkkal is előfordul, hogy elélveznek álmukban, csak nekik nyoma is marad (sperma).

Jah, és nekem is akkor fordul ez elő, ha hiányom van. Ha 4-5 napig nem történik semmi (még maszturbálás sem), akkor rendszerint bekövetkezik. :)

2009. jún. 26. 20:23
 12/15 anonim ***** válasza:
nekem szokott lenni, relatíve gyakran. az esetek 90%-ában ugyanazt, vagyis inkább hasonlót álmodok, de az annyira képtelen, és nevetséges, hogy inkább nem írnám le. a maradék 10% is egyfajta téma körül zajlik.
2009. jún. 26. 21:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem is volt álmomban, és ébtredésnél is van hogy egymásután többször is...hihetetlen de nagyon jó érzés...amúgy sztem azért fura, mert én is érzek ízeket szagokat fájdalmat, hideget meleget, és lehet hogy emiatt is ...sokan viszont tényleg nem is hallottak róla...

szerencsések vagyunk:):D

2009. jún. 26. 21:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia! A babás vagyok! Igen,az orvos tanácsolta,hogy hanyagoljuk az együttléteket! 30. héttöl van ez,már 7 hete tart. :( Szóval még van 3 hetem egyben,és mostmár akár lehetne is szexelni,de annyira fáj már mindenem,hogy most meg azért nem jó...de már nem sok van. Én jól birom,csak szegény apuci... =)
2009. jún. 27. 10:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok. Velem is fordult már elő, hogy arra ébredtem, hogy ejakulálok :) Ami egyben jó volt az orgazmus miatt, másrészt bosszantó, mert minimum alsógatya-csere. Érdekesség még, hogy ilyenkor nincs merevedésem (vagy csak kicsit), anélkül lesz magömlés.
2009. júl. 6. 16:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!