Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ébredt már valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ébredt már valaki spontán orgazmusra?

Figyelt kérdés

Azt hiszem nekem szokott lenni, de mégsem vagyok 100%-ban biztos benne. Mikor mondtam a férjemnek, hogy reggel néha arra ébredtem, hogy "jóóó":D volt, akkor csak nevetett, hogy de jó egyeseknek, és hogy sajnos ő nem tud így ébredni XD.

Annyira durván jó, és annyira élethűen érzem, hogy húú.

Az egyik kérdés kapcsán olvastam, hogy valaki azt írta, hogy az orgazmust nem lehet kivédeni, mert van akinek álmában is van.

Ezekszerint tényleg nem csak álom a reggeli kis élvezésem? Ti is ébredtetek már orgazmusra?

Azt elfelejtettem mondani, hogy akkor szokott ilyen előfordulni, amikor hiányom van.

2009. jún. 26. 12:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

én is voltam már így :D

csak nekem az éjszaka közepén és csak félálmomban érzem :D de nagyon jó érzés :D

elmeséltem egyszer egy barátnőmnek és nem hitte el.. ezek szerint nem én vagyok az egyetlen :D

mondjuk szex közben is könnyen eltudok menni :D

17, L

2009. jún. 26. 12:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Igen nálam elő szokott fordulni ébredés utáni orgazmus, általában ha nekem is valami erotikus álmom.

Először én is kételkedtem benne de beigazolódott, hogy van ilyen, hiszen tapasztalom.

2009. jún. 26. 12:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

fiú vagyok:D

de nekem is volt már ilyen

2009. jún. 26. 12:32
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt még ilyen, de olvastam/hallottam róla. Vmi olyasmi van, hogy az orgazmusért is az agy felel, tehát gyakorlatilag bármikor lehet, ha "kigondoljuk". :)

Nem akarok riogatni senkit, csak érdekességként írom, hogy az epilepszia egyik fajtája az orgazmusos, bár ezek az epilepsziások nem szoktak panaszkodni. :D Olvastam egy nőről, akinek a fogmosástól volt mindig orgazmusa, de nem akart megválni tőle. :D (Értsd: nem akart epileptikumot szedni.)

2009. jún. 26. 12:40
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem ébredéskor, hanem álmomban szokott lenni :) De akkor érzek mindent és szagokat is meg áááh... Teljességgel élethű :) Nagyon jóó :D
2009. jún. 26. 13:16
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ööö... én egyszer azt álmodtam, hogy szeretkezek a barátommal. Már nagyon közel jártam az orgazmushoz és felébredtem... :( de tényleg közel jártam hozzá, mert ahogy felébredtem éreztem OTT h nem kellett volna sok. :D
2009. jún. 26. 13:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

szia! Én is ebben a cipőben járok:) És nemrég tettem fel én is ezt a kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__26..

2009. jún. 26. 13:41
 8/15 A kérdező kommentje:

Húúú:D sziasztok:)! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokan írtok majd:D.

Szerintem ez tök jóóó dolog:D. Legutóbb reggel volt orgazmusom. Összevesztem a férjemmel, és már 4-5 napja alig beszélünk Már eléggé hiányom van:P, szóval ezért lehetett a reggeli orgazmus.

Éjjel még nem volt ilyen álmom, mindig csak hajnalban, vagy ébredés előtt. Nem baj, így legalább még friss az érzés ébredés után:D.

Valaki fent írta, hogy férfi létére is szokott spontán orgazmusa lenni. Az hogy:O? Rendesen ejakulálsz is? Ilyenről még nem hallottam.

Örülök, hogy nem csak nekünk, nőknek lehet jó alvás közben:D.

Nem láttam a feltett kérdésedet, pedig próbáltam keresgélni a kérdések között. Nem igen mertem elsőnek feltenni a kérdést, féltem, hogy hülyének néztek:D:D.

2009. jún. 26. 14:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Én éppen babát várok,és mostanában egyre többször tapasztalom ezt álmomban. Biztos azért,mert nem lehet szex. :( De annyira valósághű,hogy mikor felébredek,csak lesek,hogy nem is történt semmi...legalább ez kárpótol engem. =)
2009. jún. 26. 15:14
 10/15 A kérdező kommentje:

Hihi:D hát ez vicces:). Valamennyire biztos kárpótól, csak hát ez azért nem az igazi.

Én is babát várok, de mi ugyanúgy szeretkezünk. Nektek az orvos mondta, hogy inkább ne, vagy ti döntöttetek így:D?

Nálam az a helyzet, hogy mióta babát várok, azóta inkább a durva:$ szexet igényelném, csak hát azt azért tényleg nem lehet:(.

2009. jún. 26. 15:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!