Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek feláll a puszta látványtól is vagy csak beindultok tőle?
Pl. ha a feleségetek vagy a barátnőtök sztripízel nektek vagy esetleg lenge öltözetben táncol? Feláll nektek vagy csak beindultok?
Barátom azt mondta,hogy neki a látványtól nem igazán áll fel.... :S

Tényleg helyzetfüggő a dolog...
Pl. ha fél napja nem volt szex akkor elég róla beszélni és vigyázzba vágja magát. :) Ugyanez igaz a pucérkodásra is, de szex után hiába vagyok pucér meg mutogatom magam, kell pár perc. :)

Nekem a gondolat is elég, hogy mi lesz... de a látvány is elég szokott lenni, bár, én elég érzékeny vagyok, és ha olyan lánnyal vagyok akit kívánok, már az is elég, ha a közelemben van, egyből feláll, ez néha kicsit ciki, hogy az utcán kell igazgatnom a répát, meg zsebredugott kézzel járkálni, hogy ne mutassam merre fogok menni. /Ettől mondjuk nem élvezek el gyorsan.../
P87

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!