Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek feláll a puszta látványtól is vagy csak beindultok tőle?
Figyelt kérdés
Pl. ha a feleségetek vagy a barátnőtök sztripízel nektek vagy esetleg lenge öltözetben táncol? Feláll nektek vagy csak beindultok?
Barátom azt mondta,hogy neki a látványtól nem igazán áll fel.... :S
2009. jún. 26. 00:11
1/16 anonim 

válasza:

Az én pasimnak néha akkor is,ha mondok neki valami erotikusat...De a látványtól is elég sűrűn;).Próbálj valami iagazán izgatóat mutatni neki,tuti sikerülni fog.Ha nem,akkor se keseredj el,keress egy erogén zónát és izgasd...pár másodperc múlva vigyázzba vágja magát a szerszám :))
2/16 anonim 

válasza:

puszta látványtól szerintem senkinek..
inkább attól.. hogy elképzeli.. hogy levetkőzik... és ami utána jön...
3/16 A kérdező kommentje:
Nekünk is van,hogy mikor smárolunk egyből feláll neki vagy ha oda adok puszit,ahol nagyon érzékeny.. de ma megkérdeztem tőle,hogy ilyentől felállna-e neki azt mondta nem tudja,a "helyzettől függ",de valószínűleg csak a látványtól nem... :S ezért vagyok kíváncsi a többiekre is... :)
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2009. jún. 26. 00:23
4/16 anonim 

válasza:

Nekem a puszta látványtól is áll! :) 19F
6/16 anonim 

válasza:

Jólmondta a barátod, helyzetfüggő. Ha már jó ideje nem voltunk együtt akkor akár egy csóktól vagy gondolattol felállhat :)
7/16 anonim 

válasza:

Nekem az is elég ha csak szépen néz rám, és már áll is:D
8/16 anonim 

válasza:

Ha csak ránéz a fenekemre, vagy csak beszélünk róla, már kész is van a párom. :D
9/16 anonim válasza:
"Fejlett" 13 éves lány vagyok két pasinak táncoltam már, egyből felállt nekik
10/16 anonim 

válasza:

az a "fejlett" 13 éves akit többen akartak megerőszakolni?
ha annyira fejlett vagy akkor még ne táncikálj pasiknak
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!