Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezett valaki ma a nagy viharban?
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 22:20
21/26 anonim 

válasza:

tényleg bevadítja a nőket a vihar? :D hát én Qrvára tudok félni, úgyhogy az összebújás az a minimum, de aztán egy nagyobb villám-dörgés és nekem végem, főleg miután tavaly nyitva volt az ablak, netről ment a rádió mi közben elvoltunk, és keményen beb@szott a villám kb. az ablak alá! szóval lehet végig nézném az ablakot hogy mikor jön az a szemétláda :D :D
22/26 anonim 

válasza:

Hát szexelni azt nem tudnék ilyenkor, de egy kis összebújás mindenképp jó lenne ^^
Még nem próbáltam, de csak a te kedvedért ki fogom.
16L
23/26 anonim 

válasza:

itt nagy vihar volt =) éés szeretkezés nem volt...csak kielégítés =)
de szerintem ez egy szép kérdés volt=)
24/26 anonim 

válasza:

nalunk volt vihar, ejszaka, baratom pont nalam aludt;p.. hat nem tudom en mondjuk feltem hozzabujtam, aztan lett ebelole sex, egybol elment a felelmem;p, es vaalhogy talan jobban is eset akor a sex:p
25/26 anonim 

válasza:

Persze!
Ilyenkor barátnőm olyan szorosan oda tud bújni hozzám :)
nem mondom azt hogy egy "Vad Angyal" volt, de nagyon jót szexeltünk. :D
26/26 anonim 

válasza:

nem mindegyhogy vihar van vagy nem. Szerintem édes mindegy, ha a szobában vagyunk a villámdörgést sem veszem észre, lehet azért mert nem arra koncentrálok:P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!