Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezett valaki ma a nagy viharban?
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 22:20
11/26 anonim 

válasza:

Jajj de jó holnap már szexelhetek viharban :D és kb. hány fok lesz azt nem tudja valaki? Vagy hogy melyik irányból fognak érkezni a viharos széllökések? Ha már időjárás a szexuális témakörben... :D
12/26 anonim 

válasza:

kora délután 27 mm fog esni :D
13/26 anonim 

válasza:

nálunk nem volt vihar, sétálgattam városban és tök jó idő volt :( pedig rég láttam olyan igazi nagy vihart :D
14/26 anonim 

válasza:

én nem szeretkeztem a viharban, mivel hozzánk most ér ide :D
15/26 anonim 

válasza:

NEm mert bejött az anyós hogy fél a vihartól.
16/26 anonim 

válasza:

Itt Dkeszin nagy vihar volt, szakadó esővel és villámlással.
17/26 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert állítólag a nök félni szoktak a vihar alatt, emiatt jobban felizgulnak és vadabban szexelnek. És ezt már több felöl is hallottam. Nos?
2009. jún. 25. 22:45
18/26 anonim 

válasza:

Én :) de nem vagyok félős, szeretem a viharokat, a teraszról szoktam szemlélni.:) csak most nem .:)
19/26 anonim 

válasza:

Nekem nem kell vihar a vadsághoz.LOL!Sőt imádom a vihart szakadó esővel.Ha tehetem inkább kimegyek ázni egy jót:)
De ez a kérdés.Nagyon komoly.
20/26 anonim 

válasza:

Jó kérdés ez igaz!:) Én sem félek mondjuk tegnap azért örültem volna ha a párom nem melózik,olyat dörgött hogy majd meg haltam ugy meg ijdetem :D
A vadsághoz nem feltétlen vihar szükséges ha nem egy iszonyat izgató pasi :P Nekem meg van :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!