Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy jobb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy jobb a szex a szeretőmmel?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy sokkal jobban tudom élvezni a szexet azzal az emberrel, akihermedikként jelenik meg a kapcsolatomban?
2009. jún. 25. 15:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

:)

Nem hányom el magam, sőt... :))

És hidd el neked is lesz... :))

KÖSZI A VÁLASZOKAT! :D

2009. jún. 26. 17:50
 12/19 anonim ***** válasza:

Jajj, te "szegény", én 21 éves vagyok, és az átlag szex/hét kb 2-3 mivel nem találkozunk gyakrabban, de nekem nem is hiányzik, hogy többször csináljuk. Ha pedig ezzel lenne problémám, akkor előbb megbeszélném vele, hogy bocsi, ez nekem kevés!

Mellesleg én szeretem és tisztelem a párom, ezért nem csalnám meg. Ha akkora lenne a probléma vagy másba beleszeretnék, inkább szakítanék, de nem hazudoznék neki...

2009. jún. 26. 23:42
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem lesz, az biztos. Mert én lehánynám magam, veled ellentétben. Csaltak már meg, tudom milyen érzés. És ha valakit szeretek, nem okoznék neki olyan fájdalmat. Hanem normális módon megbeszélném vele a problémát és ha menthetetlen az ügy,szakítanék. Mert így tiszta. Attól,hogy te ilyen szánalmas vagy,nem mindenki olyan. Legyél büszke magadra, bár látom,ezzel nincs problémád!
2009. jún. 27. 15:30
 14/19 A kérdező kommentje:

Még az a szerencse, mindenki más, és másként irányítja életét..

Nos, én nagyot nem eshetek.. Megalapítottam az életem.. Tudom mi az enyém... És kész... :))

Így sokkal könnyebb az élet.. Mint, hogy valakire mindig számítanom kellene, hogy na, most ebben a hónapban is ki tudjuk fizetni a hitelünket, mert, aha nem, akkor holnap híd alá megyünk.. :)

Kedves előttem lévű, hányingeres hölgy.. Remélem tudod mire gondolok... :)

KÖSZI A VÁLASZOKAT!!!!

Édi tőletek...

:D

2009. jún. 27. 22:04
 15/19 anonim ***** válasza:
A hányingeres hölgy vagyok..nem értem,hogy jön ide a pénz oldala a dolognak..én ilyet meg sem említettem. És még nem vagyok aktív kereső, mivel tanulok, de már elhatároztam,hogy pénzügyileg soha nem fogok férfitől függni, hogy utána azért kelljen vele maradnom. Ezt így láttam anyámtól és így is tervezem, ha beledöglök is. Ez az egy dolog biztos nem fog senkivel együtt tartani. És a megcsalásról volt szó, ezt meg 21 éves fejjel is el tudom dönteni,hogy undorító dolog, és ez független a pénzügyi dolgoktól .Gusztus és erkölcs kérdése, és igenis hányinger vagy! És még büszke is vagy rá!
2009. jún. 30. 19:30
 16/19 A kérdező kommentje:

Nos, meg kell mondjam, te egy rendes Nő leszel... Maradj ilyen... De a provokációt sajna nem birod... Sokat kell még tanulnod... Hidd el, kapsz méfg hideget és meleet is az életben..

De Köszi a válaszokat.. Örültem neki.. (Ja ezt neked írtam, "Hányingeres" :)) (Bocsi a jellemző miatt, de sajna, foggalmam sincs a nevedről..)

:)

2009. júl. 1. 11:19
 17/19 anonim ***** válasza:
igen jobb mert izgi ujdonság:)
2013. júl. 16. 15:06
 18/19 anonim ***** válasza:
mert ujdonság
2014. máj. 10. 21:20
 19/19 anonim válasza:
hat... ezzel nem vagy egyedul....
2018. jan. 25. 06:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!