Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy jobb a szex a szeretőmmel?
:)
Nem hányom el magam, sőt... :))
És hidd el neked is lesz... :))
KÖSZI A VÁLASZOKAT! :D
Jajj, te "szegény", én 21 éves vagyok, és az átlag szex/hét kb 2-3 mivel nem találkozunk gyakrabban, de nekem nem is hiányzik, hogy többször csináljuk. Ha pedig ezzel lenne problémám, akkor előbb megbeszélném vele, hogy bocsi, ez nekem kevés!
Mellesleg én szeretem és tisztelem a párom, ezért nem csalnám meg. Ha akkora lenne a probléma vagy másba beleszeretnék, inkább szakítanék, de nem hazudoznék neki...
Még az a szerencse, mindenki más, és másként irányítja életét..
Nos, én nagyot nem eshetek.. Megalapítottam az életem.. Tudom mi az enyém... És kész... :))
Így sokkal könnyebb az élet.. Mint, hogy valakire mindig számítanom kellene, hogy na, most ebben a hónapban is ki tudjuk fizetni a hitelünket, mert, aha nem, akkor holnap híd alá megyünk.. :)
Kedves előttem lévű, hányingeres hölgy.. Remélem tudod mire gondolok... :)
KÖSZI A VÁLASZOKAT!!!!
Édi tőletek...
:D
Nos, meg kell mondjam, te egy rendes Nő leszel... Maradj ilyen... De a provokációt sajna nem birod... Sokat kell még tanulnod... Hidd el, kapsz méfg hideget és meleet is az életben..
De Köszi a válaszokat.. Örültem neki.. (Ja ezt neked írtam, "Hányingeres" :)) (Bocsi a jellemző miatt, de sajna, foggalmam sincs a nevedről..)
:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!