Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy jobb a szex a szeretőmmel?
Biztos a bűn édessége miatt...vagy egyszerűen jobb az ágyban, közelebb állsz hozzá lelkileg, vagy mind együt.
P87
Mert nem kell semmi másra figyelned, csak magára a szexre. A szerető erre van. Nem kell vele bevásárolni, semmit sem teszel kényszerből, vagy mert a másik úgy szeretné...
Az más kérdés, hogy milyen problémák vannak a háttérben és miért csalod meg a párod, de nagyon nem szép tőled! Lehet, hogy izgalmas meg minden, de én sosem lennék képes rá, hogy megcsaljam azt akit szeretek. Miért nem tiszteled a kedvesed?
21/L
Nos, TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!! Ti majdnem mind elkeseredettek vagytok.. :)
Imádom a férjem, DE nem szexel velem csak 3-4 hetente... egyszer..
És így 25 évesen... Elég rossz az embernek...
(Aki rosszindulatú volt, annak ugyanezt kívánom!!! :) Semmi mást, csak legyen benne részük.. )
Ja.. mielőtt még azt mondanátok, hogy miért mentem akkor hozzá... Nos, akkoriban minden okés volt.. És szeretem, de nekem is kell a szex.. :))
Igaz nincs gyermekünk, és nem is tervezem, 2-3 éven belül, de ebből senki nem vesz észre semmit. Mindenki úgy gondolja, oda vagyunk egymásé.. Ami igaz is, de.... Szóval ennyi.. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!