Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy jobb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy jobb a szex a szeretőmmel?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy sokkal jobban tudom élvezni a szexet azzal az emberrel, akihermedikként jelenik meg a kapcsolatomban?
2009. jún. 25. 15:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Biztos a bűn édessége miatt...vagy egyszerűen jobb az ágyban, közelebb állsz hozzá lelkileg, vagy mind együt.

P87

2009. jún. 25. 15:34
 2/19 anonim ***** válasza:
74%

Mert nem kell semmi másra figyelned, csak magára a szexre. A szerető erre van. Nem kell vele bevásárolni, semmit sem teszel kényszerből, vagy mert a másik úgy szeretné...

Az más kérdés, hogy milyen problémák vannak a háttérben és miért csalod meg a párod, de nagyon nem szép tőled! Lehet, hogy izgalmas meg minden, de én sosem lennék képes rá, hogy megcsaljam azt akit szeretek. Miért nem tiszteled a kedvesed?

21/L

2009. jún. 25. 15:37
 3/19 anonim ***** válasza:
Ott nincs helye a mindennapi problémáknak és semmi másnak. Csak dolog van: élvezni az együttlétet, a pillanatot. Illetve ahogy már elhangzott: a tiltott gyümölcs :)
2009. jún. 25. 15:53
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem értem,miért kell ilyen szemétnek lennie egy nőnek/pasinak. Ha egyszer már arra kerül sor, hogy mással szexelsz, vagy másra vágysz, miért nem kell szakítani? És annyi tiszteletet megadni, hogy nem szarvazod fel? Kíváncsi vagyok, mivel érdemelte ki a barátod, hogy átvered és megcsalod..és nem tudom miért jobb a harmadikkal a szex, mert nem csaltam még meg senkit. És nem is fogok. Ha arra került sor,hogy mást akartam, előtte szakítottam és meg is indokoltam,hogy ne érezze magát sz*rul a srác. Ennyit mindenki megérdemel.
2009. jún. 25. 17:14
 5/19 anonim ***** válasza:
Remélem egyszer lebuksz, aztán nem fogod élvezni többé a szexet mert nem lesz aki csinálja veled!
2009. jún. 25. 17:18
 6/19 A kérdező kommentje:

Nos, TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!! Ti majdnem mind elkeseredettek vagytok.. :)

Imádom a férjem, DE nem szexel velem csak 3-4 hetente... egyszer..

És így 25 évesen... Elég rossz az embernek...

(Aki rosszindulatú volt, annak ugyanezt kívánom!!! :) Semmi mást, csak legyen benne részük.. )

Ja.. mielőtt még azt mondanátok, hogy miért mentem akkor hozzá... Nos, akkoriban minden okés volt.. És szeretem, de nekem is kell a szex.. :))

Igaz nincs gyermekünk, és nem is tervezem, 2-3 éven belül, de ebből senki nem vesz észre semmit. Mindenki úgy gondolja, oda vagyunk egymásé.. Ami igaz is, de.... Szóval ennyi.. :)

2009. jún. 26. 07:57
 7/19 A kérdező kommentje:
Hoppsz... "egymásért"
2009. jún. 26. 07:58
 8/19 anonim ***** válasza:
Ha képes vagy mással lenni, NEM szereted! Ha igazán szeretnéd és tisztelnéd, nem csalnád meg,hanem próbálnád vele rendezni a dogokat. Nekem ne magyarázd be,hogy szereted, és tiszteled. És lehet senki nem vesz észre senkit, mert jól csinálod. De csodálkozok, hogy ha tükörbe nézel, nem hányod le magad.
2009. jún. 26. 16:11
 9/19 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok elkeseredve, és megértelek. Hasonló cipőben járok én is, csak én férfi vagyok.. :)
2009. jún. 26. 16:26
 10/19 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy hiába vagyok ugyanebben a helyeztben, nincs szeretőm -jelenleg :)
2009. jún. 26. 16:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!