Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SzSzili kérdése:
Mivel lepjem meg a barátnőm?
Figyelt kérdés
Szombaton megyek hozzá és mondtam neki hogy a legvadabb vágyait is teljesítem. Ő azt mondta hogy ő már kitalálta hogy velem mit fog csinálni de azt hogy én mit csinálok vele azt nekem kell kitalálnom. Valami nagyon jónak kell lennie és most nem az átlagos előjátékra gondolok.2009. jún. 25. 13:32
1/10 anonim 

válasza:

sztriptíz? azt minden pasi szereti.
2/10 anonim 

válasza:

Azt nem neked kéne tudni, hogy mire vágysz??:S
3/10 anonim 

válasza:

hú, bocs, első vagyok, mostlátom h te pasi vagy :D akkor te sztriptízelj inkább..:D
mittomén, kényeztesd vmi masszázzsal, meg olajjal, ilyenek. aztmeg a csajok szeretik:D
5/10 anonim 

válasza:

Ha négy fal között maradtok akkor a csajok a tökegyszerű dolgoknak is nagyon örülnek. Végy egy rakat rózsát, tépd le a szirmait és szórd rá az ágyra, ahol szeretkeztek. Vigyázz, ne legyen fehér a lepedpő :)
Kapd ölbe és vidd be a fürdőbe, és te mosdasd meg, hajmosástól a puncijáig, popsijáig stb. Szárítsd meg és ölben vidd vissza az ágyba.
Testápolózz és masszírozd meg alaposan...
A többi jön magától...
6/10 anonim 

válasza:

Hmm szerintem egy közös zuhany is jó móka lehet. Izgalmasan lehet felfedezni a másik testét... Én lány vagyok, csak két hónapja vagyunk együtt, és a héten fürödtünk először együtt, de baromi izgató volt számomra.
7/10 A kérdező kommentje:
Zuhanyon már párszor mi is átestünk. Striptíz sem túl jó ötlet mert elég bénán táncolok meg a testem sem egy adoniszé. A rózsás sem túl nyerő mert én megyek hozzájuk és szinte kivitelezhetetlen. A masszás ami tetszik de engem inkább a szexuális részben érdekel hogy mire vágyik egy nő. Hogyan kényeztessem? Nem szimpla nyalakodást akarok, hanem valami extrát akarok nyújtani neki. Két hónapja vagyunk együtt és elég aktív a szexuális életünk. Azt akarom hogy a lábai úgy remegjenek hogy ne tudjon lábra állni.
2009. jún. 25. 14:27
8/10 anonim 

válasza:

Nálunk is dettó ugyanez a helyzet. Csináltuk már mindenhogy, zuhany alatt, két szobában, ahol éppen ránk jött, viszont mindig kell valami új, valami amitől újra és újra begerjedek (amúgy sincs probléma ezzel, még is izgibb ha van valami új). Én pl most arra vágyom, hogy egyszer elmenjünk a párommal valamilyen elhagyatott helyre, akár kocsival, akár gyalog, és ott történjen. De egyszer a vibrációs gyűrűt is kipróbálnám. Amúgy egy őrülten izgató masszázs sem rossz. Szerezz be hozzá valami finom illatú masszás olajat. Legyen teljesen meztelen te pedig finoman "simogasd" végig az egész testét az olajjal, különös figyelmet fordítva az erogén zónáira. Izgasd így addig, amíg már kezdene megfordulni, de még ne hagyd neki. Az izgiség kedvéért lehetsz te is meztelen :) Ha érzi, hogy te is kezdesz begerjedni, csak mégjobban beindul :)
9/10 anonim 

válasza:

begyél egy üveg tejszínhabot... és mikor odaértél rakd le az asztalára, szerintem érteni fogja mért hoztad:P
Ebben van fantázia egy picit és nem azaz átlagos előjáték:);)
10/10 A kérdező kommentje:
15:42 nem rossz ötlet. Elhagyatott helyet nem akarunk mi kipróbálni (vagyis én), de a többi tetszik. Vibri gyűrűt már próbáltuk neki nagyon tetszett de szerintem nem érte meg az árát. Tejszínhabot már csináltuk, nem is volt rossz, de most valami újat akarok. Köszi minden válaszolónak.
2009. jún. 25. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!