Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagy bűn, ha másik férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bűn, ha másik férfi kell, a házasságomon kívől?

Figyelt kérdés

Szia!

Még nem telt el egy év a házasságkötésünk óta, de a férjem és köztem lévő szexuális kapcsolat, mondhatni semmi. Teljesen leredukálódott 3-4 hetente 1 alkalomra De volt, hogy majdnem másfél hónapig nem nyúlt hozzám. Az esküvőig semmi gond nem volt. De rá pár hétre, már kezdtek ritkulni az együttlétek. (Betegségről nem tudok, de tudék, mert mindenre odafigyelős vagyok :) )De azt tudom, nekem csak úgy érzem, átlagos igényeim vannak. Nem vagyok egy mániákus, de lássuk be, így a 25. évem közepén, igen-igen kevés az amit kapok, és adhatok. Ez sajnos így meg 9-10 hónapja. És most 3 hete megismerkedtem egy édes férfivel, s a napokban volt egy isteni kalandom vele. Szeretm a férjem, de szex nélkül nem bírom. (Én olyan típus vagyok aki igazi ribanc az ágyban, tele vágyakkal..., de ezt senki kivülálló nem látja rajtam.. Csak az tudja, akivel kapcsolatom volt.)

Mit tegyek, hogy változzon..?

Vagy ez ellen tenni nem lehet?

Köszi, hogy végig olvastad.. :)

2009. jún. 25. 10:26
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Az esküvőt Ő szerette volna jobban..!!
2009. jún. 25. 10:46
 12/30 A kérdező kommentje:

3 évig voltunk együtt a házasság előtt.

Semmi változás nem történt, csak annyi, hogy volt egy lakásom, és oda költöztünk.. De ez normális szerintem...

2009. jún. 25. 10:48
 13/30 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem a könnyebb utat választottad. Lehet hogy én vagyok itt a kis naiv, de az esküben nem volt valami olyasmi, hogy hűség? Én elhiszem, h szex nélkül nem kellemes (sőt!), de azért ő mégsem csak egy "kis" kapcsolat, hanem egy olyan férfi akit méltónak tartottál arra, h a férjed, a társad legyen.Nem lett volna egyszerűbb a férjeddel megbeszélni a problémát?

Szegény férjed...:(

2009. jún. 25. 10:52
 14/30 A kérdező kommentje:
Leültem vele megbeszélni többször is.. Illetve csak próbáltam. Mert nem adott semmi választ, De még csak nem is jelzett sehogy. Elgondolkodott egy percre, és inkább kiment ...
2009. jún. 25. 10:55
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

10.37-es vagyok, nekem is a baratom igy reagalt a megbeszelesre, szerintem el sem jutott az agyaig,amit mondtam.En ugy dontottem,h sodrodok az arral es lesz,ami lesz, de a te esetedben ez sokkal nehezebb.

Nektek megoldast kell talalnotok, en azt javaslom,h komoly hangvetelben probald a tudtara juttatni,h ez igy neked keves.

2009. jún. 25. 11:05
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Erre szokta egyik barátnőm alkalmazni azt a módszert, hogy olyan helyzetben beszél a párjával, amikor az nem tud kihátrálni (mert az ő pasija is ilyen, gondolkodik és lelép a beszélgetés elől). Az ő módszere a hosszabb autóutak :)))
2009. jún. 25. 11:12
 17/30 A kérdező kommentje:
Mi is megyünk majd nyaralni, az nagyon hosszú út lesz.. És majd akkor megint fülöncsípem.. De a nyaralást nem akarom, hogy megbélyegezze.. Így majd hazafelé.. :) De nagyon jó ötletet adtál...!
2009. jún. 25. 11:20
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem reagál, akkor legyél drasztikusabb! Mondd meg neki, hogy 25 éves fiatal nő vagy, igenis szükséged van a szexre, nem vagytok 30 éve házasok és nem érted miért hidegült el ennyire tőled. Biztosítsd róla, hogy nagyon szereted és vágysz rá, de nem vagy fából és ha nem lép akkor ne lepődjön meg ha te máshol keresed amit otthon nem kapsz meg!Mert vannak olyan férfiak, akik vonzónak tartanak, de eddig miatta nem vettél róluk tudomást!Ha erre sem reagál akkor vagy csalod tovább, vagy elváltok...

2 ember problémájának megoldásához 2 ember kell!

2009. jún. 25. 11:23
 19/30 A kérdező kommentje:

Igazad van.. Ezt kell tennem. De nagyon félek..!

Az elkövetkezendő teljes életem is múlhat rajta.. De muszály bevállalni, mert ez nem mehet így tovább.. Sajnos..

2009. jún. 25. 11:34
 20/30 anonim ***** válasza:
54%
Én ezzel, úgy vagyok, hogy ha szereted, de nem elégít ki, attólmég maradhatsz vele, a másikkal meg kielégítteted magad. Nekem ez menne, de másoknál azért sanszos, hogy megváltoznak az érzelmeik. Inkább próbáld megbeszélni a férjeddel, mert hamar válás lehet a vége. Egy randi? Velem is lehet ám kalandozni! :P
2009. jún. 25. 12:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!