Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagy bűn, ha másik férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bűn, ha másik férfi kell, a házasságomon kívől?

Figyelt kérdés

Szia!

Még nem telt el egy év a házasságkötésünk óta, de a férjem és köztem lévő szexuális kapcsolat, mondhatni semmi. Teljesen leredukálódott 3-4 hetente 1 alkalomra De volt, hogy majdnem másfél hónapig nem nyúlt hozzám. Az esküvőig semmi gond nem volt. De rá pár hétre, már kezdtek ritkulni az együttlétek. (Betegségről nem tudok, de tudék, mert mindenre odafigyelős vagyok :) )De azt tudom, nekem csak úgy érzem, átlagos igényeim vannak. Nem vagyok egy mániákus, de lássuk be, így a 25. évem közepén, igen-igen kevés az amit kapok, és adhatok. Ez sajnos így meg 9-10 hónapja. És most 3 hete megismerkedtem egy édes férfivel, s a napokban volt egy isteni kalandom vele. Szeretm a férjem, de szex nélkül nem bírom. (Én olyan típus vagyok aki igazi ribanc az ágyban, tele vágyakkal..., de ezt senki kivülálló nem látja rajtam.. Csak az tudja, akivel kapcsolatom volt.)

Mit tegyek, hogy változzon..?

Vagy ez ellen tenni nem lehet?

Köszi, hogy végig olvastad.. :)

2009. jún. 25. 10:26
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen beszéld meg a férjeddel ezt a dolgot, ha nem akarod hogy válás legyen a vége. Gondoljátok végig, mi változott az esküvő óta. Nincs neki is valakije?

Csináljatok sok közös programot, olyanokat amiket régebben. (Séták, kirándulás stb.) Dobjátok fel a hétköznapokat.

Ja, egyébként én nem ítéllek el. Vágyom én is egy ilyen nőre/kalandra.. :) F28

2009. jún. 25. 10:34
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

ha régebben nem volt gond, akkor szerintem most valami megváltozhatott. Rá kellene jönni mi történt vagy mi zavarja. Plussz be kéne vetni azokat a bizonyos női praktikákat ,amitől az úriember a falat kaparja :)

illetve ki kellene találni mitől indul be. sajnos valamit tenned kell , mert ez nem tartható állapot.

2009. jún. 25. 10:35
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát a vallás szerint bűnnek számít.Szerintem nem, pláne nem akkor, ha ilyen helyzetben vagy.

Annyit tehetsz, hogy megkérdezed a férjed, miért nem vagytok többször együtt? A válaszából már tudni fogod mit kell tenned!

2009. jún. 25. 10:35
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem ugyanebben a helyzetben vagyok, kiveve,h en nem vagyok hazas, 4 eve elek egyutt a baratommal (24L).

En mondjuk,nem is kivanom mar a paromat. En is megismerkedtem egy nagyon imponalo pasivalkaivel ugyan meg nem volt semmi (csok, szex,...) de szinte megorulok,mert egyre inkabb vagyom ra.

Szerintem ez nem bun, de mivel hazas vagy,ezert meg kene beszelni a ferjeddel a problemaidat.

Ha a ferjed kielegitene a vagyaidat,akkor nem vonzodnal mas irant? Mert ha nem,akkor uljetek le es beszeljetek meg!

2009. jún. 25. 10:37
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
*pasival (jol elirtam...)
2009. jún. 25. 10:38
 6/30 A kérdező kommentje:
Igazatok van, de én már mondtam neki, ez nagyon kevés, nekem több odafigyelésre, szexre, szeretetre, törődésre van szükségem. Praktikáim lassan elfogynak. El sem tudjátok képzelni mennyi önmarcangoló órán vagyok túl. Meg mikor odabújtam, és közölte, nagyon fáradt... Jajj, nem kívánom senkinek..
2009. jún. 25. 10:42
 7/30 anonim ***** válasza:
85%

Én nem ítéllek el nekem is kell a szex...

de a házasságot nem értem...MINEK????

ez a mai világban már nem űgy működik mint a régi szép időkben még nagyapáink korában

szerintem a házasság a mai világban teljesen felesleges...és mindent tönkretesz

azért remélem megoldódnak a problémáid

24/F

2009. jún. 25. 10:42
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Ülj le a férjeddel és beszéljétek meg, hogy mi változott. Olyan nincs, hogy az esküvőig minden rendben, utána meg hirtelen semmi.

Nem erőltetted az esküvőt? Nem ijedt meg az elköteleződéstől? Nem lehet, hogy megbánta az esküvőt? Nem lehet, hogy van valakije vagy másba szeretett bele? Nem változott meg az életmódotok, életviteletek az esküvő után? Nem dolgozik többet vagy stresszel sokat?

2009. jún. 25. 10:43
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
sztem inkabb erkölcsi bűnnek számit, mert megbanthatod a ferjedet. üljetek le megbeszélni h ez miert van. ő mit mond erre? miert nincs kedve hozza? sokat dolgozik? vagy ideges vmi miatt? mert ez is könnyen lehet. ha meg nem megy a dolog, akkor nincs értelme erőltetni. mennyit jartatok a hazassag előtt?
2009. jún. 25. 10:45
 10/30 A kérdező kommentje:
Mai eszemmel, tudom, igazad van.. De szüleim is 30 éve házasok.. És úgy gondoltam, egy ilyen megbízható emberrel én is el tudom képzelni... De már nem tudom..
2009. jún. 25. 10:45
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!