Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatotokban fiú milyen sürün élvez el a lányban?
Figyelt kérdés
Én még a barátnömben soha nem mentem el....és nem tudom h ugy jobb lenne e?? Gumit használunk. Ugy jobb elmenni benne, mint ha csak simán kézzel elégitene ki?? és biztonságos igy gumival??2009. jún. 25. 10:11
11/12 anonim 

válasza:

Igen, ez a lelankadás lepett meg engem is.
Én 21 vagyok, én sem akarok terhes lenni, de azért a parázást sem viszem túlzásba.
És még én sem találkoztam olyan pasival, aki abban a pillanatban lelankad, hogy elmegy.
Belém még egyszer sem csúszott belém a gumi, pedig nem szoktam kivetetni vele. Egy pasinak jó érzés, ha a csajban megy el és nem kell mindig kivenni a legjobb pillanatban.
De ha a pasid lankad, akkor lankad...nincs mit tenni. Szar ügy:(
12/12 anonim 

válasza:

velem meg mar megesett. sőt a multkor az is bennem maradt. szal.. az h veletek ez nem igy volt, nem azt jelenti h massal se történhet meg.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!