Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kapcsolatotokban fiú milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatotokban fiú milyen sürün élvez el a lányban?

Figyelt kérdés
Én még a barátnömben soha nem mentem el....és nem tudom h ugy jobb lenne e?? Gumit használunk. Ugy jobb elmenni benne, mint ha csak simán kézzel elégitene ki?? és biztonságos igy gumival??
2009. jún. 25. 10:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Pff...

Mi gumit használtunk fél évig. Ha 100-nál többet nem használtunk el, akkor egyet sem. Mindig belém élvezett. Egyszer sem szakadt ki, megfelelő méret, nem volt száraz, és levegős sem volt <-- ennyi kell és nem fog szakadni.

Utána áttértem a gyógyszerre. Bizony így is belém élvezett jópárszor. :)

2009. jún. 25. 10:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
hát ezt neked kell eldöntened melyik a jobb, van aki nem bírja a gumit és emiatt el sem tud menni... próbáld ki aztán meglátod melyik a jobb... általában egyébként sokkal jobb érzés a lányban... 100%-os védelmet a gumi sem ad, de ha figyeltek rá ,hogy ne szakadjon ki, akkor nem lesz gond...
2009. jún. 25. 10:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi gyógyszerrel védekeztünk, és nagyon sokszor belém élvezett a párom. Én nagyon élveztem, nagyon jó érzés volt nekem! Persze egy kicsit körülményesebb is, mert amint kihúzta, már folyt is kifelé, és csepegett mindenhova... Aztán egy időre abbahagytam a tablettát, gumit nem használtunk, és nem élvezhetett belém értelem szerűen. Hát nekem "lelkileg" nagyon hiányzott, őneki annyira nem. De most végre megint lehetséges lesz, már nagyon várom! :)
2009. jún. 25. 10:56
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Én úgy h tabit szedek sem engedem meg h belémélvezzen. parás vagyok
2009. jún. 25. 11:00
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
ha tabit szedek, akkor belémélvezhet, de ha gumival védekezunk akkor nem engedem.. mert akkor mar kezd lelankadni és lecsuszhat, és akkor gond van. :S
2009. jún. 25. 11:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

11:02

Gumival csináljátok és még úgy is kiveteted? Te tényleg túl parás vagy...

2009. jún. 25. 11:06
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
igen, kepzeld el, nem akarok 19 évesen terhes lenni. mert könnyen megeshet h lecsuszik amikor mar lankad le.
2009. jún. 25. 12:07
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon jó beleélvezni valakibe.
2009. jún. 25. 12:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem. Ahogy beléd élvez,már le is lankad neki?? Mi is gumival csináljuk és hagyom,hogy belémélvezzen,és amikor kiveszi akkor vesszük le a gumit és még vagy 5 percig áll neki:D:D
2009. jún. 25. 12:56
 10/12 anonim ***** válasza:
11:00 válaszoló vagyok. Nem tudom miért kellett azért lepontozni csak mert elmondtam a véleményem. Ez van.. nem akarok fiatalon terhes lenni és igen még akkor sem élvez belém ha tabit szedek. Olyan nagy baj ez?
2009. jún. 25. 12:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!