Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtöktől ilyen "ajándékot" kapnátok?
Hamarosan együtt alszunk a barátommal, nem ez lesz az első alkalom, de gondoltam egy kis változtatást bevezethetnénk:P
Arra gondoltam, hogy este, mikor lekapcsoljuk a villanyt, "rámászok" a barátomra, és minden szó nélkül orálisan kielégíteném (ez azért lenne érdekes, mert eddig ezzel nem nagyon mertem próbálkozni...:$) volt már rá példa, de akkor még nagyon új volt ez nekem, ezért biztos nem teljesítettem olyan jól, mint szerettem volna:S ő sokszor csinálja nekem, de én eddig alig csináltam neki, bár nem szokta mondani, hogy igényelné... vagy attól, hogy nem mondja, még szeretné? vagy azért nem kér meg rá, mert ennyire rossz lett volna neki?:S
A lényeg az lenne, hogy én venném át az irányítást, mivel a barátom már többször panaszkodott, hogy mindig ő dönt mindenben, én meg csak beleegyezek mindenbe.. de az az igazság, hogy én nem vagyok ilyen irányító típus. Épp ezért nem fogadná furcsán, ha ezt tenném? Vagy inkább örülne neki? Valójában szeretnék kicsit "ribancos" lenni, pont azért, mert eddig nem voltam az.
A válaszokat előre is köszönöm:)

Sztem örülne neki! Próbáld meg a te stílusodban csinálni, kedvesen, ne őrülten vadul, így még furcsa sem lesz.
Vagy játszatok szerepjátékot!:P:P
Sok szerencsét!:)

jó ötlet nagyon fog neki tetszeni.
biztos h nem azért nem kér meg rá mert hogy rossz lett volna... majd beletanulsz ne aggódj.
sok sikert és jó szórakozást és csak bátran
köszönöm a válaszokat:)
eddig azért nem próbálkoztam ezzel, mert nincs önbizalmam, mert rondának érzem magam.. ezért nem érzem magam vonzónak sem, és ahhoz, hogy át tudjam venni az irányítást, azért nem kevés önbizalom kell.. legalább is a részemről:) úgyhogy kiváncsi vagyok, hogy reagál rá a barátom, de mivel annyit panaszkodott, ezért nagyon remélem megfelel majd neki:D

Szerintem szuper az ajándék-ötlet, csináld végig!
De nem kell túljátszani. Szetm jobb, ha hozzábújsz, és annyit mondasz neki, hogy:
" Kedvesem, szeretnék most valami új dologgal kedveskedni neked! Csak feküdj nyugodtan, a többi dolgot majd én kézbe veszem! " És csak csináld finoman. És pár puszival, csókkal szépen lassan érd csak el a célterületet, az sokkal jobb, mintha egyből beindulna a "porszívó"!
Ha eddig nem csinálta volna a bnőm, és hirtelen szó nélkül rámcuppanna, az olyan furcsa lenne nekem, attól még meg is ijednék, hogy úristen, mi lelte ezt a csajt?
Majd írd meg, hogy sikerült!

Nekem tetszene :D
Azon biztos meglepődnék, hogy a párom átveszi az irányítást mert nálunk is mindig én irányítok. De tetszene, hirtelen úgy meglepődnék megszólalni sem tudnék :))))
Amiatt pedig ne aggódj, hogy esetleg nem lát szépnek. Veled van, szeret téged és nyilván gyönyörűnek lát. Legyen önbizalmad.
Ha amiatt aggódsz, hogy ő esetleg nem szeretné orálisan akkor mássz rá és amikor odaérsz nyúlj hozzá kicsit esetleg ruhán keresztül nyalogasd stb. vagy elég ha a combját végigsimítod vagy a hasát megpuszilod ilyesmik... aztán egy pillanatra állj meg. Ha nem történik semmi folytasd, ha nem szereti akkor fog szólni vagy "elmenekül" :) de biztosan nagyon fog neki tetszeni.
Az ilyesmi nagyon szexi. És néha kell egy kis extra, ettől még nem leszel ribanc. de legalább nem fog megunni a párod. Szép meglepi lesz neki :) sok sikert!
köszönöm az újabb hozzászólásokat:)
a napokban tervezzük az együtt alvást, majd megírom, hogy ment:D és köszönöm a biztatást:) remélem a barátom is így fog reagálni:$:D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!