Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan, hogy a párom elélvezett, de semmi nem folyt ki?
Tegnapelőtt szeretkeztem a párommal, a menszesz utolsó napján, talán már nem is volt akkor semmi. És miután elélvezett, nem jött ki belőlem semmi, de ő azt mondja, úgy érezte elment.
Eléggé stresszes időszaka volt, vizsga, az anyja. Nem tudom hova tenni. Bennem nem hiszem, hogy eltűnt volna, eddig mindig kifolyt. Lehet olyan, hogy nem úgy élvezett el, hogy sperma is jött volna?
(Egyébként bogyót szedek, mielőtt vki megkérdezné)

Hát szerintem nem ment el...Én eddig mindig úgy vettem észre,h ami be megy az ki is jön.
Ettől függetlenül,lehet,h a lelkének nagyon jót tett az a szeretkezés,főleg,ha egy nehéz időszakon van túl.Én is jártam már úgy,h orgazmusom nem volt,de a lelkemnek legalább olyan jót tett.

úgyérezte h elment....sztem ezt azért fiúknáűl eléggé belehet lőni h vajopn elment e vagy sem:D
sztem nemment el amúgy, csak lehet nemakart megbántani, ezért mondta h ő úgyérezte elment. ha elment volna, tudná egyértelműen.
Elmondaná ha nem ment volna el. Lehet hogy tényleg ő úgy érezte, de mégsem, eléggé kivolt, kemény se volt túlságosan.
Csak olyan fura. Ugye nem lehet, hogy bennem tűnt el?

Előző vagyok! bogyó+t+ :)
Egyébként normál esetben fáj, szúr, csíp a húgycső gyulladás, de van ilyen is!

Ha nem beteg, akkor ha elmegy, akkor ki is lövell!
1. a sok stressztől tényleg nem tudott élvezni és nem akart megbántani ezért eljátszotta!
2. előtte nemsokkal a sok izgalomtól tanulás alatt alaposan
kiverte, és már csak kevés maradt benne, az a pár csepp meg ki sem folyt!
Nincs más eset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!