Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Le lehet szokni a sex-röl?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet szokni a sex-röl?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek!De viszont a kapcsolatom nem az igazi!Hogy miért azt inkább nem firtatnám,mert most nem az a lényeg!A sex közöttünk sajnos már a Párom részéröl szerintem(szerinte nem)csak gyors kielégülésröl szól!Orgazmusom van,de érzem hogy 100%-ban nem elégülök ki!Félre lépni nem FOGOK!!!!!Beszélni nem tudok a Párommal róla!Rafináltan meg szintén nem tudom rávezetni!

Tudom az hogy ide jutottunk nem teljesen csak az Ö hibája!Én tizenévesként mikor megismerkedtünk egy "vadmacska" voltam!Imádtam a sexet a Páromat mindenben benne voltam!Szóval nem az a gátlásos kislány voltam/vagyok!De a fennt emlitett kapcsolati gondok miatt teljesen magamba fordultam sexuálisan!Nem merek kezdeményezni se,de még felengedni se elötte,nem hogy mást csinálni!

A konkrét kérdésem:

Ha nem változik semmi évek múltán se,akkor lelehet szokni a sexröl?Ellehet érni azt a pontot hogy már nem is hiányzik a sex?

Van köztünk ssex,bár nem sürün,heti egy max kétszer!De tudm jól hogy ez nem lesz mindig igy!

Kihangsúlyozom nem fogok mást keresni!!!

2009. jún. 24. 19:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Maximum csökkenteni lehet a mennyiséget, de loszikni?? Hogy ne is kívánd nem hiszem! Nem hiába mondják hogy egy kapcsolat alapja a szex, ha az nem jó....Hát elöbb utóbb mást fog keresni az ember még ha azt mondod most hogy nem keresel mást! Ha nincsen szex, ami álltal bensőséges egy kapcsolat, hogy érzitek egymás testét lelkét közben, egy idő után telljesen elhidegültök majd egymástól és kihűl a szerelem is, már nem lesz értelme a mindennapoknak vele, így biztos hogy véget vet majd valameikőtök a kapcsolatnak! Ezt mindenképpen meg kellene beszélnetek egymással, hogy mi is a probléma. Minden kapcsolatban eljön egy ilyen időszak de túl lehet lépni rajta ha erős a kapcsolatotok! És nem aza megoldás, hogy "leszoksz" a szexről!
2009. jún. 24. 20:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!