Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet szokni a sex-röl?
Párkapcsolatban élek!De viszont a kapcsolatom nem az igazi!Hogy miért azt inkább nem firtatnám,mert most nem az a lényeg!A sex közöttünk sajnos már a Párom részéröl szerintem(szerinte nem)csak gyors kielégülésröl szól!Orgazmusom van,de érzem hogy 100%-ban nem elégülök ki!Félre lépni nem FOGOK!!!!!Beszélni nem tudok a Párommal róla!Rafináltan meg szintén nem tudom rávezetni!
Tudom az hogy ide jutottunk nem teljesen csak az Ö hibája!Én tizenévesként mikor megismerkedtünk egy "vadmacska" voltam!Imádtam a sexet a Páromat mindenben benne voltam!Szóval nem az a gátlásos kislány voltam/vagyok!De a fennt emlitett kapcsolati gondok miatt teljesen magamba fordultam sexuálisan!Nem merek kezdeményezni se,de még felengedni se elötte,nem hogy mást csinálni!
A konkrét kérdésem:
Ha nem változik semmi évek múltán se,akkor lelehet szokni a sexröl?Ellehet érni azt a pontot hogy már nem is hiányzik a sex?
Van köztünk ssex,bár nem sürün,heti egy max kétszer!De tudm jól hogy ez nem lesz mindig igy!
Kihangsúlyozom nem fogok mást keresni!!!

A véleményem az, hogy senki sem ér annyit, hogy lemondjak egy olyan örömforrásról ami belőlem fakad.
Mióta ember az ember szüksége van a szexre, szexualitásra. Lemondani erről, elpazarolt élet.

nem tudom h hány éves vagy,de az biztos h nem 60.Mert annyi idősen tényleg le lehet róla szokni.Nem hiszem h a nagyszüleinknek van szexuális életük mex egy puszi ilyesmi de konkrétan szex biztos h nincs.Sztem el kellene mennetek egy szexológushoz v vmi pár terápiára.
pusy

hát lestzokni nemfogsz róla, max egyre többször fogod magadat kielégíteni. mert ez eccerűen kell, és mindig jönni fog az h neked kell.
nebeszélj meg semmitsem a pároddal, ne hagyd el, ne csald meg, eccerűen csak szedd össze magad, vegyél magadon erőt, és rázódjál vissza. kezdeményezz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!