Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Le lehet szokni a sex-röl?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet szokni a sex-röl?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek!De viszont a kapcsolatom nem az igazi!Hogy miért azt inkább nem firtatnám,mert most nem az a lényeg!A sex közöttünk sajnos már a Párom részéröl szerintem(szerinte nem)csak gyors kielégülésröl szól!Orgazmusom van,de érzem hogy 100%-ban nem elégülök ki!Félre lépni nem FOGOK!!!!!Beszélni nem tudok a Párommal róla!Rafináltan meg szintén nem tudom rávezetni!

Tudom az hogy ide jutottunk nem teljesen csak az Ö hibája!Én tizenévesként mikor megismerkedtünk egy "vadmacska" voltam!Imádtam a sexet a Páromat mindenben benne voltam!Szóval nem az a gátlásos kislány voltam/vagyok!De a fennt emlitett kapcsolati gondok miatt teljesen magamba fordultam sexuálisan!Nem merek kezdeményezni se,de még felengedni se elötte,nem hogy mást csinálni!

A konkrét kérdésem:

Ha nem változik semmi évek múltán se,akkor lelehet szokni a sexröl?Ellehet érni azt a pontot hogy már nem is hiányzik a sex?

Van köztünk ssex,bár nem sürün,heti egy max kétszer!De tudm jól hogy ez nem lesz mindig igy!

Kihangsúlyozom nem fogok mást keresni!!!

2009. jún. 24. 19:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet elérni
2009. jún. 24. 19:15
 2/11 anonim ***** válasza:
26%
Buta vagy és bolond. Felesleges ember
2009. jún. 24. 19:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet valamit megvonni magadtól egy ember miatt akkor nem is élsz és eljárnak az évek
2009. jún. 24. 19:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Le, de nem érdemes. Megfosztod magadat is és a fiúdat is egy szívet-lelket melengető örömtől. Ezt szeretnéd?
2009. jún. 24. 19:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet szex nélkül élni!Egyre feszültebb é elkeseredettebb leszel nélküle.Minden apróságon felkapod majd a vizet mert úgy érzed csúnya vagy és nem kellesz neki.Valamit csak lehet tenni az ügy érdekében!Olyan nincs,hogy így éld le az életed!!!
2009. jún. 24. 19:29
 6/11 anonim ***** válasza:
25%
Maximum a SZex-ről. Minek kell ennyire angolosítani a magyar nyelvet?
2009. jún. 24. 19:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
le lehet, csak nem ajánlott.
2009. jún. 24. 19:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A véleményem az, hogy senki sem ér annyit, hogy lemondjak egy olyan örömforrásról ami belőlem fakad.

Mióta ember az ember szüksége van a szexre, szexualitásra. Lemondani erről, elpazarolt élet.

2009. jún. 24. 19:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom h hány éves vagy,de az biztos h nem 60.Mert annyi idősen tényleg le lehet róla szokni.Nem hiszem h a nagyszüleinknek van szexuális életük mex egy puszi ilyesmi de konkrétan szex biztos h nincs.Sztem el kellene mennetek egy szexológushoz v vmi pár terápiára.

pusy

2009. jún. 24. 20:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

hát lestzokni nemfogsz róla, max egyre többször fogod magadat kielégíteni. mert ez eccerűen kell, és mindig jönni fog az h neked kell.

nebeszélj meg semmitsem a pároddal, ne hagyd el, ne csald meg, eccerűen csak szedd össze magad, vegyél magadon erőt, és rázódjál vissza. kezdeményezz.

2009. jún. 24. 20:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!