Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudok véglegesen elmenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok véglegesen elmenni folyton feláll ha még egyszer kétszer le is lankadna! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
én egy 21 éves szüz srác vagyok hogy miért vagyok szöz még? hát mert csak arra kelletem pár csajnak..meg lökött vagyok XD..és és más nem jár már egy ideje az eszembe csak a sex..egyfojtában csak csinálnám vagyis szeretném van egy majdnem 18 éves csajom 2 honapja ..a kérdésem miért érzem magam telhetetlenek? mert eccer már sikerült törölnöm a vágyat de a tünetek meg apro orgazmus 1 percben kb 3x..folyton dagadna szoval felállásra kész és nem tudok véglegesen elmenni folyton feláll ha még egyszer kétszer le is lankadna!! kicsit tartok töle hogy pancser leszek hogy nem birom majd sokáig ,,nah mi ezekröl a véleményetek? XD jo mi?
2009. jún. 23. 21:21
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

normális dolog, h egy fiúnál feláll...hiába akadályozod:D egysem fog változni.

hameg a csaj akarja akkor keljetek egybe az ágyban:D

neked is jobb lesz:D

reméljük:D

2009. jún. 23. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
XD gáz
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

"XD jo mi?"

XD nem

4/6 anonim ***** válasza:
100%

jovan tesó teis érdekesen magyarázol xD

sztem ecerüen balfax vagy nemkel fosni vesd rá magad a csajra kurd adig mig a füle is keté ál és kész:D

2009. jún. 23. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
nézz meg vmi grandma vagy vmi csonkolálsos cp-t xD attol majd ojat élvezel.... xD
2009. jún. 23. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez nem jelent semmit én ha kell 2 perc alatt kiverem de tudok 4 órán át is reszelni gond nélkül szóval az h magaddal hogyan csinálod az nem biztos h befolyásolja a társas együttlétet. :P BÉKE!
2009. jún. 23. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!