Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lehetőséged lenne újjászületni ellenkező neműen, megtennéd, vagy nem?
Mi az ami vonzana, és mi az ami miatt nem tennéd?
Pl. én férfi vagyok, szivesen megélném a terhességet, szülést, de a havonkénti menstruációt inkább kihagynám.

Én is kiváncsi lennék milyen pasinak lenni. De nem egész életemben hanem 1-2 hétre max.
iváncsi vagyok milyen a férfi orgazmus, kiváncsi vagyok milyen ha föláll a műszer. érdekelne hogy mijár olyankor a fiúk eszében amikor a nőket csak hülyítik/kihasználják. Kiváncsi lennék a gondolkodásukra, felfogásukra, milyen rejszolni stbstb :D
Viszont ház körüli melót nem akarok kipróbálni sem a férfias munkákat.
Jaah és még az is érdekelne hogy mikről tudnak a fiúk beszélgetni, mi a mániájuk, miért szeretik stb :D
17/L

tudom hogy picit fiatal vagyok, de érdekel a téma engem is :D
én kipróbálnám mien nőnek lenni..
mien ha melleim vannak, ha nem farkam van.. és mien egy szeretkezés :D
a szülés-t is.. /kivéve a fájdalmas részt :D/ meg úgy mindent..
15/f

én kipróbálnám milyen nőnek lenni de csak egy-két napra, miután a tükörben gyönyörködtem a testemben, megmarkolásznám magam mindenhol alaposan, majd kipróbálnám milyen az egymás utáni többszöri orgazmus :D lehet nagy ribanc lennék arra a pár napra már csak azért is :D
ha viszont komolyan veszem a kérdést, és nőként is kéne leélnem az életem, lehet nem vállalnám :) egyetértek abban veletek csajok h sok tekintetben nehezebb az életetek (havi bajok, szülés, említettek diszkriminációt stb:P) de ugyanannyival könnyebb is más területeken ;) pl vizsgára bementek egy kicsit lazább öltözetben, kivágott felső stb, máris jobb érdemjegy fog születni... :P legalábbis sok helyen ez a rendszer van életben :D

Én csak pár napig, újjászületni nem akarnék, nő akarok lenni (:
Az egész érzésre lennék kíváncsi, nem konkrét dolgokra (:

Alapvetően egyáltalán nem szeretnék férfi lenni, jól érzem magam nőként.
Egyetlen dolgot próbálnék ki szívesen: természetesen a szexet. :P
20/L

21:54!
szerintem azért kíváncsiak, hogy megtudják vajon tényleg fáj-e, milyen érzés amikor nem cseréled ki időben a tampont/betétet és átázol és hogy tényleg attól vagyunk-e hisztisebbek:)))

én kipróbálnám, milyen lehet nőnek lenni, de akkor biztos, hogy orrba-szájba szexelnék arra a pár napra.:)
14/F

Lehet, hogy kipróbálnám, de ennek ellenére szeretek nő lenni, örülök, hogy lánynak születtem, és sose szerettem volna férfi lenni. Nincs bajom azzal, hogy az vagyok, aki, de pár napra (ha nem is egy egész életre, de) igenis kipróbálnám, milyen férfiként élni.
17/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!