Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lehetőséged lenne újjászületni ellenkező neműen, megtennéd, vagy nem?
Mi az ami vonzana, és mi az ami miatt nem tennéd?
Pl. én férfi vagyok, szivesen megélném a terhességet, szülést, de a havonkénti menstruációt inkább kihagynám.

én lány vagyok, szívesen kihagynám a terhességet, a vele járó dolgokat, a szülést és a vele járó fájdalmakat, a havi menstruációt, hogy minden hónapban vérzek és 2 napig fájok, hogy a férfiak többsége csak meg akar dugni, hogy rengeteg helyen még mindig diszkriminálják a nőket...ugye nem kell folytatnom...kipróbálnám milyen férfinek lenni, szarni magasról a világra, egész nap csak a farkam verni és orrba szájba dugni jobbra-balra :D
20/L

Én szeretek fiú lenni, nem akarnék nő lenni.
Ha mégis, akkor csak a mensturáció érdekelne, mondjuk 1 napig :D
F/17

én kipróbálnám hogy milyen lehet férfinak lenni :)
annyira más a szerepük az életben mint a nőknek :) de mondjuk ez így szép :)
meg hogy kipróbálhassam a férfi orgazmust :D
17/L

Én lány vagyok, és azért nem lennék férfi, mert nekik a dolguk, hogy csajozzanak, nekik kell(ene) lépni először, nekik kell bátornak lenniük. Ez nekem nem menne.:D Meg a pénisz is zavarna.:D
Nőként csak azt nem szeretem, hogy kihasználnak a pasik, a menstuációt, és szülni sem szeretnék.:D Na meg főzni sem.:P De még mindig jobb, mint javítgatni a fűnyírót, vagy épp ami itthon elromlik.:) Én inkább maradnék csaj. De azért pasiként kipróbálnám a haverokkal hülyülést, ivászatot, berúgást, és a csajozást.(Párszor. De örökre nem szeretnék pasi lenni.:D)
16/L

fogadni merek, hogy "azért születtem nőnek, hogy szüljek" felfogású emberek pontoztak le -.-' ....köszi, ebből is látszik a beszűkült tudatotok -.-'
20/L

Hát én is szívesen lennék férfi, de csak egy rövid időre.
Vajon milyen érzés lehet, hogy AZ ott csak úgy fityeg?! :D

Én kipróbálnám férfiként, talán még jobban is boldogulnék. (Elég kezdeményező és bókoló típus vagyok, amivel eddig a fickókat csak zavarba hoztam:P)Érdekelne milyen egy igazi férfi barátság, hogyan tudnék meghódítani egy lányt, mennyire nyomnám el az érzelmeimet, hány percenként gondolnék a szexre....stb.
Természetesen szeretek nő lenni (leszámítva a menstruálást...).
Amúgy a férfiakat miért érdekli a menstruáció?
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!