Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor a barátom kielégít (az ujjaival) és már sokáig csinálja mindig azt érzem, hogy pisilnem kell. Ez normális? :-S És emiatt nem merem elengedni magam mert félek, hogy "bepisilek". Meg úgy érzem, hogy így soha nem tudnék elmenni. Ez miért van?

semmi gond tiszta normális, én is szoktam ilyet érezni, azt jeleni, h. nagyon jó neked(vagy megnyomkodta egy kicsit a húgyhólyagod, vagy mi)semmi gon, abe pisilés, meg lehet már akkor van, mikor el akarsz menni(g.-pont)
ne aggódj, sokan vagyunk így, ez nem gon.
puszi szia:-)

Nekem volt már így pár barátnőm....van aki egyáltalán nem képes így ellazulni, mások igen... de ha rám hallgatsz, akkor elengeded magad! Naggyon jó lesz meglásd! :)) A G-pont izgatásánál jelentkezik ez a "tünet" :D:D:D
De ha nem hiszel nekem vegyél gumilepedőt...aztán elválik, hogy mégis miből lesz a cserebogár.. :P:P:P Vagy tusolás közben..akkor úgyis mindegy :D:D:D

A pisilős érzés nálam is jelentkezett már.Korábban volt már ilyen kérdés és ott valaki azt írta,hogy ez az ún.spriccelős orgazmus amire csak nagyon kevés nő képes,de állítólag mindent felülmúló érzés.Ja és azt is írta,hogy nem lehet egyszerre pisilni is meg orgazmus sem lehet,ill.hogy ez az érzés el fog múlni.
Tapasztalat: Igaz orgazmusom még nem volt de egy idő után ez az érzés elmúlt.Nem szabad vele foglalkozni,mert elveszi az egész együttlét varázsát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!