18 éves vagyok és bepisilek éjjel. Ez normális?
hááááát...őőőőő...
menj el inkább orvoshoz!
Nem,nem az.Mondom én,akinek volt már,hogy előfordult,pl pont 18. születésnapomra ébredvén.13-14 éves koromig meg rendszeresen bepisiltem.
18L
Amúgy elkéne menni dokihoz,de cikinek érzem ezt a problémát,ezért nem megyek.Pedig ápolónőnek tanulok ráadásul.
szerintem igen
nekem 1 hete volt olyan remiszto almom hogy befostam magam ala, persze nem durvan csak karcolt a vege de akkor is agynemu csere meg furdes :/
25f
Én is egyszer tavaly (17 évesen) bepisiltem éjjel, jaj olyan ciki volt, mert anya is észrevette :S De én azért pisiltem be valószínűleg, mert este megittam egy olyan teát, ami elősegíti az emésztést, meg stb, és utána nem mentem el wc-re...
De ha rendszeres akkor mindenféleképp menj el orvoshoz, ciki vagy nem ciki.. Az orvos nem fog kiröhögni nyugi :)
Ha nem a stressz, akkor egy belso felelem, tehat az okat kellene megtalalni, s azt megszuntetni.
Nem erzed azt, hogy valamitol nagyon felsz, szinte rettegsz?
Sokan arról számoltak be hogy egy manószerű lény keresi fel álmukban kedvesen a keresztnevükön megszólítja őket és mosolyogva csak annyit mond hogy "namost pisilünk!" És erre megnyílik a csap az álomnak vége és akár rögtön fel is lehet kelni tisztálkodni varázsszóra megvan a baj. Erre megpróbáltak felkészülni alvás előtti tréninggel hogy határozottan rá kell parancsolni a manóra mikor már mosolyog és kezdené lökni a szar dumáját és megelőzve ismételgetni kell hogy "nem pisilünk te manó nem pisilünk!" de ekkor aztán jön a csavar a kis mocskos szemétláda kajánul bólogat megint azzal a mosollyal az arcán és mondja "bizony most nem pisilünk" és folytatja...... "MOST KAKILUNK!!!"
Úgyhogy aki bepisil az előbb utóbb be is fog majd szarni xD
Vége a dolognak akkor lesz amikor leolvassuk a manóról hogy aznap a pisiléssel vagy a kakilással próbálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!