Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a kellemetlen a nőknek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a kellemetlen a nőknek az anális szexben?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel lassan 1,5éve vagyunk együtt és eddig egyszer mindössze próbáltuk. Nekem nagyon tetszett de rajta látszott, hogy nincs oda érte ezért többször nem is erőltettem.
2009. jún. 22. 23:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

XDDDD

23:16-os vagyok.

Az igaz, hogy szépen lassan kell, mindig egy kicsit, óvatosan, nem úgy mint normális módon. Nehezen tágul...

de tényleg mondjuk képzeld el, ha ... najó nem a haverod, hanem mondjuk a bnőd a fenekedbe nyomna egy vibrátort .. nem lenne kellemet ugye? :D MOndjuk férfiaknak ott még kellemesebb, mint nőknek, hiszen nektek ott van a prosztata, aminek az izgatásával is el tudtok jutni a csúcsra, de a nőknek ez sincs meg ... szóval ezt vele beszéld meg, hogy ritkán lehetséges-e vagy felejtsétek el?

Rendszeresen szerintem kizárható ...

2009. jún. 22. 23:30
 12/16 anonim válasza:
69%

"Probalj magadnak feldugni egy repat- uborkat es akkor megtudod!"

ezen tk jót röhögtem:)

amúgy én sem szeretem, másnap alig bírtam leülni:S

2009. jún. 23. 02:24
 13/16 werte ***** válasza:
20%

Még mielőtt meglincselnétek egymást. Különböző igények és vágyak vannak. attól, hogy valaki análisan közösül ne köcsög, vagy homo! Nők is szeretik, s van aki igényli is.

Akinek kellemetlen élménye van, több ok is felmerülhet. Ha már fejben elítéli nem is fog görcsmentesen menni. Ha szeretnéd, alapfeltétel a higénia és a SíKOSíTÓ, anélkül gyötrelem lesz! Mivel a puncid nedvesedik, ez a popsidon nem áll! Szóval aki kellemetlen emlékkel van erről a témáról valószínű ezek valamely feltételét nem teljesítette! Ezért van, ami...

2009. jún. 23. 03:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hűha, de harcias kedvűek itt egy páran. Az utolsó hozzászólóval egyetértek, ha valamit kihagytatok a feltételek közül akkor az igazán kellemetlen élmény lehetett. Lehetséges, hogy megalázónak érzi...

Amúgy el tudom képzelni, hogy annyira fájt neki, hogy soha többé nem próbálkozna vele.

Szerintem kérdezd meg tőle, hogy mi volt a gond elsőre és, hogy bele menne e még egyszer. Legalább megtudod az ő álláspontját.

M

2009. jún. 23. 03:26
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Tudod én sosem engedném a páromnak,pedig már évek óta együtt vagyunk. Mondjuk ő sem tart rá igényt,soha még csak nem is utalt arra,hogy kipróbálná.

De gondolj már bele,ha nincs teljesen felizgulva és te egyből bedugod... Nekem teszik az hogy próbáld ki magadon egy répával. Megtennéd?

2009. jún. 23. 09:30
 16/16 werte ***** válasza:
64%
Nagyon jó, hogy leszavazott AZ, aki szárazon és görcsösen szenvedett az anállal, ők biztos pártatlanul ítélkeznek. Képzeljétek, nekünk sem ment elsőre zökkenőmentesen, tanulni kell ezt is!
2009. jún. 23. 12:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!