Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kellemetlen a nőknek az anális szexben?

egyetértek a másodikkal. dugj fel a s@ggedbe valamit és akkor megtudod, mi a kellemetlen benne. Bár amilyen k@csög vagy, szerintem még élveznéd is.
Tudod egy párkapcsolatban illik tiszteletben tartani, mi a jó a másiknak.

Szerintem véletlen az előző válaszoló elolvasta a kérdést :)
Amúgy volt barátommal 1 évig voltunk együtt, fél év után próbáltuk és ritkán megtettem neki, de én nem szerettem...
neked milyen érzés lenne, ha egy olyan méretű, alakú dolgot, mint a te léced felnyomnának oda? :/ szerintem nem kellemes... először eléggé tud is fájni míg nem tágult ki eléggé...
A mostani barátommal együtt vagyunk több, mint 4 hónapja, és utal rá finoman, de nincs hozzá túl sok kedvem vele is belemenni, mert nem kellemes :/

Mondjuk az előzőhöz is lenne pár hozzáfűzni valóm...
Neki jó volt, ezért próbálta, de mivel látta a párján, hogy kellemetlen neki, nem is erőltette tovább! Ettől nem lesz ő se köcsög, se semmi egyéb...

"Jópofa" vagy, mondhatom! Nem minden nő vágyis az anális szexre! Száz, meg egy oka lehet, hogy a barátnőd nem vágyik rá: mondjuk a legfőbb ok szerintem az, hogy ajtóstól rontottál a házba. Az anális szex nem abból áll, hogy beteszed- kiveszed és kész. Meg ha még gyengéd is lennél a barátnődhöz, akkor sem biztos, hogy jól esne neki, vagy szeretné egyáltalán- bár nem hiszem, ha sz elsőt is "erőltetni" kellett...
Hogy mi a kellemetlen? Próbáld ki te is mondjuk egy banánnal. Csak aztán magadhoz is olyan "gyengéd" legyél, mint amilyen a barátnődhöz voltál.

Első vagyok: tényleg félreolvastam, bocsi, de mentségemre legyen szólva, hogy öt óta ébren vagyok:)
Szóval akkor én is azt tudom tanácsolni, hogy dugj fel magadnak valamit, húzogasd egy kicsit, és kiderül. Vagy próbáld ki egy barátoddal, és kiderül ;)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!