Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a kellemetlen a nőknek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a kellemetlen a nőknek az anális szexben?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel lassan 1,5éve vagyunk együtt és eddig egyszer mindössze próbáltuk. Nekem nagyon tetszett de rajta látszott, hogy nincs oda érte ezért többször nem is erőltettem.
2009. jún. 22. 23:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
38%
Többnyire, hogy örömet okozhat a párjának.
2009. jún. 22. 23:11
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Probalj magadnak feldugni egy repat- uborkat es akkor megtudod!
2009. jún. 22. 23:14
 3/16 anonim ***** válasza:
66%

egyetértek a másodikkal. dugj fel a s@ggedbe valamit és akkor megtudod, mi a kellemetlen benne. Bár amilyen k@csög vagy, szerintem még élveznéd is.

Tudod egy párkapcsolatban illik tiszteletben tartani, mi a jó a másiknak.

2009. jún. 22. 23:15
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem véletlen az előző válaszoló elolvasta a kérdést :)

Amúgy volt barátommal 1 évig voltunk együtt, fél év után próbáltuk és ritkán megtettem neki, de én nem szerettem...

neked milyen érzés lenne, ha egy olyan méretű, alakú dolgot, mint a te léced felnyomnának oda? :/ szerintem nem kellemes... először eléggé tud is fájni míg nem tágult ki eléggé...

A mostani barátommal együtt vagyunk több, mint 4 hónapja, és utal rá finoman, de nincs hozzá túl sok kedvem vele is belemenni, mert nem kellemes :/

2009. jún. 22. 23:16
 5/16 anonim ***** válasza:
96%
Előző vagyok, az első válaszolóra gondoltam, nem az előzőre :)
2009. jún. 22. 23:16
 6/16 anonim ***** válasza:
89%

Mondjuk az előzőhöz is lenne pár hozzáfűzni valóm...

Neki jó volt, ezért próbálta, de mivel látta a párján, hogy kellemetlen neki, nem is erőltette tovább! Ettől nem lesz ő se köcsög, se semmi egyéb...

2009. jún. 22. 23:18
 7/16 anonim ***** válasza:
79%

"Jópofa" vagy, mondhatom! Nem minden nő vágyis az anális szexre! Száz, meg egy oka lehet, hogy a barátnőd nem vágyik rá: mondjuk a legfőbb ok szerintem az, hogy ajtóstól rontottál a házba. Az anális szex nem abból áll, hogy beteszed- kiveszed és kész. Meg ha még gyengéd is lennél a barátnődhöz, akkor sem biztos, hogy jól esne neki, vagy szeretné egyáltalán- bár nem hiszem, ha sz elsőt is "erőltetni" kellett...

Hogy mi a kellemetlen? Próbáld ki te is mondjuk egy banánnal. Csak aztán magadhoz is olyan "gyengéd" legyél, mint amilyen a barátnődhöz voltál.

2009. jún. 22. 23:18
 8/16 anonim ***** válasza:
65%
Miért lenne köcsög? hiszen odaírta hogy többször emiatt nem próbálkozott... és miért ne érdekelhetné hogy mi a rossz benne?
2009. jún. 22. 23:19
 9/16 anonim ***** válasza:
80%

Első vagyok: tényleg félreolvastam, bocsi, de mentségemre legyen szólva, hogy öt óta ébren vagyok:)

Szóval akkor én is azt tudom tanácsolni, hogy dugj fel magadnak valamit, húzogasd egy kicsit, és kiderül. Vagy próbáld ki egy barátoddal, és kiderül ;)

2009. jún. 22. 23:19
 10/16 anonim ***** válasza:
27%
23:18asnak ott voltál? honnan tudod hogy berontott-e abba a bizonyos házba vagy sem? :D Istenem szerintem pisztolyt se tartott a fejéhez.
2009. jún. 22. 23:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!